ВСІ НОВИНИ:

12 сесія Марганецької міськради: 12 мільйонів гривень з обласного бюджету на встановлення автономного опалення

Участь у засіданні взяли 26 депутатів а  також керівник департаменту розподільчих мереж Дніпрообленерго  Микола Борисович Шумейко, головний інженер Нікопольського РЕМ Іван Федорович Жучков та Олексій Петрович Скороход – радник департаменту по взаємодії з органами місцевого самоврядування ДТЕК обленерго.

     На розгляд депутатів було внесено 3 питання, стосовно отримання субвенції з обласного бюджету у розмірі 12 мільйонів гривень. Ці кошти передбачено на програму децентралізації опалення в місті і розподіляються вони наступним чином.

 09 08 16 sessija 12    Далі було розглянуто питання щодо внесення змін до програми реформування і розвитку житлового комунального господарства, та питання стосовно змін у складі комісії з надання допомоги на встановлення автономного опалення та змін у положення про комісію та до переліку призначення прав громадян на отримання одноразової матеріальної допомоги.

     Керівник департаменту розподільчих мереж Дніпрообленерго Микола Борисович Шумейко довів до відома депутатського корпусу міста ситуацію що до стану електромереж та шляхи вирішення проблемних питань.

     Приємним під час сесії став той факт що навіть ті депутати які були категорично проти програми децентралізації опалення в місті, результати їх голосування стосовно даної проблеми можна побачити на офіційному сайті марганецької міської ради у розділі міська рада, сьогодні зрозуміли необхідність даного проекту для марганчан та підтримали всі три питання.

     Всі рішення було прийнято одноголосно, відтепер, дякуючи підтримці дніпропетровської облдержадміністрації, та плідній співпраці  підприємства ДТЕК Дніпрообленерго з керівництвом міста, марганчани зможуть уникнути протягом осінньо-зимового періоду проблем з постачанням електроенергії в свої оселі.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.