ВСІ НОВИНИ:

Нікопольські поліцейські затримали по гарячим слідам двох зловмисників які скоїли пограбування жінки

Злочин було скоєно вчора 9 серпня о 13.50 на території школи № 20 по вул. Шевченко у м.Нікополі.Потерпіла 40 - річна місцева мешканка, йшла повз школу, там стояли два молодики, раптом один з них зірвав з неї золотого ланцюжка з кулоном.

Отримавши від потерпілої інформацію про злочин та детальний опис зловмисників, працівники сектору кримінальної поліції оперативно відреагували на повідомлення та за прикметами встановили тазатримали грабіжників. При затриманні у одного з них виявили наркотики.

Ланцюжок злочинці встигли здати до ломбарду, слідчим наразі вживаються заходи щоб повернутийого потерпілій.

Грабіжниками виявилися два товариша 24 та 19 років, обидва мешканці м.Марганця, один з них раніше засуджений. Вони навмисно приїхали до Нікополя, щоб скоїти пограбування.

Наразі слідчим спільно із місцевою прокуратурою дії останніх кваліфіковано за ч.2 ст.186 КК України( пограбування, санкція статті передбачає позбавлення волі від 4 до 6 років) та ст.309 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів), зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України.

Слідство триває.

Нікопольський ВП ГУНП в Дніпропетровській області


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.