ВСІ НОВИНИ:

Вулиця Центральна,що у Покрові змінює обличчя

На головній артерії міста розпочато капітальний ремонт.
Вже зранку містяни можуть спостерігати за роботою фрезерувальної техніки – початковим етапом капітального ремонту Центральної.
Втілення проекту у життя стало необхідністю, адже ще у 1987-му реконструкція вулиці була виконана зі значними порушеннями будівельних норм.

 Вулиця Центральна,що у Покрові змінює обличчя

Ця проблема була винесена міським головою Олександром Шаповалом до обласного обговорення, до її вирішення долучився народний депутат Андрій Шипко. Як наслідок спільних зусиль, обласна субвенція, що іде цільовим призначенням на розвиток дорожнього господарства та об’єктів міської інфраструктури, направлена на проблемну ділянку.
 
-Сьогодні ми вже можемо говорити про початок робіт і про те, що в області нас чують, сприяють вирішенню нагальних питань, - підкреслює міський голова Олександр Шаповал, - реконструкція завжди тягне за собою певні зміни і в житті людей, тож ми вибачаємося за тимчасові незручності, які завершаться оновленим комфортним простором.
 
У рамках проекту передбачена реконструкція пішохідної зони Центральної із заміною асфальтного покриття на тротуарну плитку, повне оновлення головної площі ім.І.Сірка та капітальний ремонт дорожнього полотна від Героїв України до вулиці Шатохіна.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.