ВСІ НОВИНИ:

Нові тротуари з’являться на Медичній, що у Покрові

На одному з велелюдних маршрутів міста розпочато ремонтні роботи.

Нові тротуари з’являться  на Медичній, що у Покрові

Вулиця Медична (Тольятті) є однією з головних транспортних артерій Покрова, за твердженням городян – стратегічних, адже пролягає до лікарняного містечка – безпосередньо поліклініки, стоматології. Тротуари, які тривалий час не бачили ремонту, стали взагалі непрохідними, зберігаючи наслідки численних поривів тепломереж. А особливо - в негоду, на що роками нарікали люди, для яких подорож до поліклініки поставала справжньою проблемою.
 
Виправити ситуацію взявся міський голова, не відкладаючи вирішення питання «до довгої скрині».
З учорашнього дня на Медичній працюють ремонтники. Пішохідну зону буде відремонтовано, укладено тротуарною плиткою. До того ж, для зручності містян, її розширять, з’являться і опалубки.
 
Ще одну пішохідну мережу буде приведено у належний стан, нагадаємо, за останні декілька місяців ремонтні роботи здійснено на Шатохіна, Центральній, Героїв Чорнобиля, у районі шостої школи, дитячого дошкільного закладу №16, Шляховій, Партизанській, Лізи Чайкіної.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.