ВСІ НОВИНИ:

Заходи щодо повернення незаконно відчужених земель

Нікопольською місцевою прокуратурою вживаються заходи щодо повернення незаконно відчужених земель сільськогосподарського призначення державної власності.

Встановлено, що Апостолівською районною державною адміністрацією було прийнято розпорядження про надання у власність 40 громадянам земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та видано державні акти на право власності на земельні ділянки, які згодом були відчужені на користь  фізичної особи за договорами купівлі – продажу. В подальшому, зазначені розпорядження та державні акти рішенням суду було скасовано як незаконні.

Враховуючи це, Нікопольською місцевою прокуратурою пред’явлено позовну заяву до фізичної особи – покупця про витребовування на користь держави земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення загальною площею 70 га. вартістю 1 млн. 155 тис. грн., що були незаконно передані у власність фізичним особам з порушенням встановленого порядку набуття права власності та відчужені ними.

 Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури   Н.Ю. Семенова 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 20 июля 2016 08:25
А як могли землю за договором купівлі-продажу продати?!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.