ВСІ НОВИНИ:

Визначилися найвлучніші

Протягом п’яти днів спортивні пристрасті вирували у Покрові, на городошних майданчиках СК «Манганіт». Влучність, силу, швидкість та витривалість демонстрували городошники з 8 областей України. Захоплююча, атлетична, і водночас інтелектуальна гра об’єднала учасників різних вікових категорій, наймолодшому з яких - 16, а найстаршому – 83!
 Визначилися найвлучніші
Визначилися найвлучніші
І ось сьогодні – довгоочікувана мить підведення підсумків і визначення переможців. Під звуки фанфар дипломи та медалі отримали найвлучніші городошники серед юнаків, жінок та чоловіків. Не розчарував прихильників Володимир Розлуцький, показавши найкращий результат в особистому заліку серед чоловіків.
 
Вдало виступили городошники, що представляли Дніпропетровську область, зайнявши третє місце. Наші земляки поступилися киянам, які стали срібними призерами, та команді з Вінницької області, котра виборола золото.
 
Попереду у городошників нові горизонти та звершення. У серпні юнаки візьмуть участь у чемпіонаті Європи, що пройде у Білорусі, а дорослі змагатимуться у Кременчуку на Кубку України.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.