ВСІ НОВИНИ:

Автомоделісти Покрова обирають швидкість вітру

Цього разу команда Будинку творчості зосередилася на кордових моделях, взявши участь у Чемпіонаті України.

Автомоделісти Покрова обирають швидкість вітру

Етап початківців – не завада досягненням, це можуть підтвердити автомоделісти міста. Не минуло й року, як у БТДЮ відкрився новий напрямок технічної творчості, а в автомодельному спорті країни покровчани вже не дебютанти - активні учасники усіх турнірів, чиї моделі є конкурентоспроможними на серйозних перегонах.
 
До Чемпіонату України з кордових моделей, що проходив під егідою Національної української федерації автомодельного спорту, Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, наша команда теж готувалася серйозно, власноруч конструюючи моделі, адже у Хмельницькому збиралися найсильніші команди країни.
 
Протягом п’яти днів на кордодромі вирували автомобільні пристрасті зі швидкістю до 120 км/г. Паралельно тривав заключний етап Чемпіонату України серед дорослих.
 
Представники Покрова не пасували задніх, третє місце у класі моделей «К1» посів учень 10 класу ліцею Анатолій Сізов. Четверті позиції зайняли восьмикласник Роман Діденко та дев’ятикласниця, єдина дівчинка змагань, Ганна Булка з четвертої школи. Завоював бронзу серед дорослих і їхній тренер, керівник БТДЮ автомодельного гуртка Володимир Томілов. Загалом наша команда увійшла до п’ятірки лідерів.
 
-Радує те, що з кожними наступними змаганнями автомоделісти почуваються все впевненіше, - підкреслює Володимир Томілов, - укріплюються позиції і нашого напрямку. Важливо, що в цих починаннях нас підтримує міський голова Олександр Шаповал, завдяки якому стала можливою участь у Чемпіонаті і котрий сприяє покращенню матеріально-технічної бази гуртка, беручи активну участь у розвитку автомодельного спорту міста. А результатом є успіхи дітей, які обрали для себе технічний напрямок.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.