ВСІ НОВИНИ:

XC ELIMINATOR-історія продовжується

Вітер в обличчя, адреналін перегонів – парк Мозолевського міста Покров зустрічав учасників велозмагань.

XC ELIMINATOR-історія продовжується
XC ELIMINATOR-історія продовжується
XC ELIMINATOR-історія продовжується
XC ELIMINATOR-історія продовжується

Вже втретє велоклуб BIKE RIDE виступає ініціатором проведення крос-кантрі, отримуючи підтримку своїх починань не тільки з боку місцевої влади. Містяни різні за віком, родом занять об’єднуються у єдиному прагненні – відчути особливу атмосферу велотраси.
 
Залишають за спиною робітничі будні, аби стати до стартової прямої. Цього разу, як відзначають організатори – Володимир та Тетяна Іванови, Георгій Мостович, велоспорт теж показав необмеженість можливостей. Не оминули такої події і справжні легенди даного виду спорту – Микола Клочков, двічі майстер спорту, переможець Кубку України з велокросу та на шосе, незмінний тренер з велоспорту ДЮСШ СК «Манганіт», Віктор Фірсов чемпіон України серед ветеранів, бронзовий призер міжнародних змагань, володар срібла гран-прі у Польщі.
 
Змагання тривали за категоріями: «експерти», «дівчата», «любителі» і усіма найкращими традиціями велоперегонів. Як зазначила начальник відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому Яна Селезньова, перетворилися на справжнє свято спорту.
 
Тож і результати були сприйняті як загальна перемога. У категорії експерти першим був Олексій Князюк, серед дівчат – Ярослава Лєбєдєва, любителів – Олександр Кипоренко. Друге місце зайняли – Влад Дідковський, Тетяна Іванова, Іван Місютін. Третє – Влад Клоков, Олена Ковальчук, Віктор Балабанов. Не залишилися без відзнаки і наймолодші учасники-дебютанти.
 
Крос-кантрі показав, що велоспорт – живий,у це вірять і ветерани, сподіваючись на подальшу популяризацію цього виду спорту.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.