ВСІ НОВИНИ:

Вчора міський голова Покрова провів виїзне засідання у селищі Будівельників

Близько шостої вечора разом з заступниками та керівниками комунальних підприємств Олександр Шаповал інспектував стан одного з віддалених районів міста. Час наради було обрано так, аби мешканці максимально приєдналися до розмови. І саме жителі визначали тему обговорення, вказуючи на проблемні моменти, не оминаючи й позитивних зрушень.
 
 Вчора міський голова Покрова провів виїзне засідання у селищі Будівельників
Вчора міський голова Покрова провів виїзне засідання у селищі Будівельників

Під час розмови піднімалося питання благоустрою дитячого майданчика, міського голову цікавив стан прибудинкових територій, освітлення мікрорайону. Жителі говорили про закриті квартири, чиї господарі перебувають за межами міста, і розташовані поряд госпбудівлі. Скаржилися на сусідів з приватного сектора, котрі використовують не за призначенням сміттєві баки й задавали прямі запитання комунальним очільникам.
 
Нарада тривала у форматі відвертого діалогу. Більшість питань вирішилося безпосередньо на місці, під час огляду території мікрорайону. Голова давав конкретні доручення керівникам з визначеними термінами виконання. Як підкреслив Олександр Шаповал, за подібної форми триватиме подальша робота, коли спільно з мешканцями визначатимуться завдання і перевірятимуться результати виконаного.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.