ВСІ НОВИНИ:

На ринг виходять найсильніші

Боксери спортивного клубу «Аякс» вкотре довели, що це – про них, власними досягнення виборовши путівку на Чемпіонат України.
 
На ринг виходять найсильніші
На ринг виходять найсильніші
На ринг виходять найсильніші
 
Перше командне місце і дванадцять золотих медалей – таким є результат відкритого чемпіонату міста з таїландського боксу муей-тай серед юніорів та дорослих, що проходив у Покрові.
 
Чемпіонат традиційно збирає найсильніших і цього разу до нашого міста з’їхалися бійці з усієї Дніпропетровщини, які представляли відомі спортивні клуби. На рингу тривала запекла боротьба, спортсмени не поступалися, вперто ішли до перемоги. Як завжди аяксівці продемонстрували справжній бійцівський характер. Дванадцять золотих медалей – таким став ужинок клубу.
 
Першу сходинку зайняли вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка – Микита Захарченко, Олександр Суховильський, Євген Козюминський.
 
Також Максим Нестеров, Артем Ларін, Ігор та Владислав Куліш – тренер Олег Мовчан, бійці тренера Віталія Лісняка – Рафік Фтоян, Ян Глущенко, Сергій Сімак, Назар Степаненко, Артур Горбенко. Тепер у спортсменів є шанс вийти на ринг Чемпіонату України, підняти прапор власного клубу.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.