ВСІ НОВИНИ:

36-річний нікопольчанин відвідував салони краси проте його цікавили зовсім не послуги які вони надають

Нікопольською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді в кримінальному провадженні стосовно раніше судимого громадянина України, якого обвинувачено у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у  приміщення) Кримінального кодексу України. 
 
Встановлено, що 36-річний нікопольчанин, один раз в місяць відвідував салони краси або стоматологічну клініку  у м. Нікополі, проте його цікавили зовсім не послуги які вони надають.
 
Так, протягом червня - липня 2015 року зловмисник, шляхом пошкодження дверей проник, в два салони краси та стоматологічну клініку, звідки викрадав речі та майно, що належить майстрам та лікарям. Своїми злочинними діями зловмисник завдав матеріальну шкоду потерпілим на загальну суму 63 690 грн.
 
В судовому засіданні прокурором доведено вину зловмисника та в травні 2016 вироком Нікопольського міськрайонного суду  обвинуваченого  визнано винним у вказаних злочинах та призначено  покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі.


Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури     Н.Семенова

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.