ВСІ НОВИНИ:

Кияни поділилися досвідом

Вчора, 1 червня, міський голова Покрова Олександр Шаповал в рамках робочої поїздки побував у Київській міській державній адміністрації, ознайомився з роботою «Контактного центру м. Києва».

Кияни поділилися досвідом
Кияни поділилися досвідом
Кияни поділилися досвідом

Олександр Шаповал зустрівся з керівництвом, ознайомився зі структурою, основними напрямками діяльності центру, котрий успішно діє вже вісім років. На сьогодні організація входить до Національної системи опрацювання звернень, компетентного й швидкого реагування підрозділів, що забезпечують нормальну життєдіяльність міста.
 
У її роботу впроваджено досвід передових світових центрів. Як було зазначено під час зустрічі, отриманий аналіз звернень дозволяє оперативно приймати стратегічні рішення, надає додаткові важелі впливу на роботу чиновників.
 
Головним аспектом є те, що прямий зв’язок з людьми дозволяє формувати соціальні програми розвитку конкретного міста. Такий спосіб взаємозв’язку влади з громадою зацікавив Олександра Шаповала, він дав доручення профільним фахівцям виконкому відпрацювати впровадження контакт-центру у Покрові.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.