ВСІ НОВИНИ:

Покров на Дніпропетровщині отримав повноваження держархбудконтролю

В рамках децентралізації системи держархбудконтролю 1 червня місто Покров Дніпропетровської області отримало нові містобудівні повноваження. Акт приймання-передавання справ підписали Голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев та міський голова Покрова Олександр Шаповал.

Покров на Дніпропетровщині отримав повноваження держархбудконтролю

Олексій Кудрявцев підкреслив, що Покров є першим містом Дніпропетровщини, який отримав нові функції.
«Це означає, що вже з завтрашнього дня міська влада зможе самостійно реєструвати дозвільні документи на будівництво, перевіряти будівельні майданчики та відповідно до закону карати порушників», - відзначив Голова ДАБІ.
 
«Сподіваюсь нові функції місцева влада використає конструктивно та покаже очікувані результати – мінімізує кількість самочинних будівництв, наблизить адміністративні послуги до людей та створить комфортні умови для будівельного бізнесу», - заявив Олексій Кудрявцев.
 
Олександр Шаповал подякував керівництву Держархбудінспекції за сприяння в процесі набуття функцій держархбудконтролю, відзначивши, що для міста це важливий крок в напрямку подальшого розвитку.
 
Нагадаємо, що сьогодні низка громад вже отримали нові повноваження в рамках децентралізації сфери держархбудконтролю. Серед них такі великі міста як Харків, Львів, Луцьк, Тернопіль, Херсон і Маріуполь, а також Ірпінь, Макарів та Українка на Київщині, Чорноморськ на Одещині, Славута на Хмельниччині, Умань на Черкащині, міста Дружківка, Лиман, Торецьк та Селидове в Донецькій області, Ювілейна об’єднана територіальна громада на Дніпропетровщині.
 
За інформацією державної архітектурно-будівельної інспекції України

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.