ВСІ НОВИНИ:

Лише півгодини знадобилося Нікопольським правоохоронцям щоб затримати грабіжника

Лише півгодини знадобилося Нікопольським правоохоронцям щоб затримати грабіжника, який вирвав з рук телефон у 9-річної учениці 2-го класу.
 
20 травня приблизно о 14.35 до чергової частини Нікопольського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у 9–річної дівчинки, яка гралась на стадіоні Нікопольського професійного ліцею по пр. Трубників, невідомий чоловік вирвав з рук мобільний телефон. Оперативні співробітники отримали чіткий опис злочинця і відразу виїхали на його пошуки.
 
Відпрацювавши місце та оглянувши територію навкруги, правоохоронцям вдалося наздогнати зловмисника та вилучити в нього телефон дівчинки. Як з’ясували поліцейські 36-річний грабіжник – мешканець м. Марганець, раніше засуджений за корисні злочини, він причетний ще до двох пограбувань.
 
Наразі правоохоронцями разом з місцевою прокуратурою, затримано останнього в порядку ст.208 КПК України, його дії кваліфіковано за ч.2 ст. 186 КК України (пограбування).
Нікопольський ВП ГУНП в Дніпропетровській області

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.