ВСІ НОВИНИ:

Викрадач - грабіжник буде сидіти

Марганецьким відділом Нікопольської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у суді в кримінальному провадженні стосовно  раніше судимого 45-річного  громадянина України за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаного із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я потерпілого (ч. 3 ст. 289 КК України). 
 
Встановлено, що в серпні 2015 потерпіла з мололітньою донькою приїхала на центральну площу міста Марганець, де до  автомобіля  підбіг  зловмисник, сів на пасажирське сидіння та погрожуючи кухонним ножем, змусив покинути салон автомобіля потерпілу  разом з її 4 річною донькою,після чого заволодів автотранспортним засобом «Тойота Королла». 
 
Через невеликий проміжок часу, на вказаному автомобілі зловмисник потрапив у ДТП, пошкодивши опору електропередач та огорожу приватного домоволодіння. 
Внаслідок ДТП потерпілій завдано  матеріальну шкоду на  загальну суму 348 580 грн.
 
В ході судового розгляду обвинувачений свою вину не визнав, про те прокурором Марганецького відділу Нікопольської місцевої прокуратури, її повністю доведено.
 
Вироком суду обвинуваченого визнано винною у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді 9 років 6 місяців позбавлення волі, цивільний позов потерпілої  задоволено у повному обсязі на суму 348 580 грн. 

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури  Н.Ю. Семенова


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.