ВСІ НОВИНИ:

Закінчили рік навчальний кандидатами у майстри спорту

Про такі вагомі досягнення у радіозв’язку на коротких хвилях можуть звітувати наприкінці навчального року вихованці колективної радіостанції Будинку творчості дітей та юнацтва м.Покров.
 
Закінчили рік навчальний кандидатами у майстри спорту

Стати кандидатами у майстри спорту з радіозв’язку на коротких хвилях – справа не з легких, тож розповідаючи про вихованців, їхній наставник Микола Голуб не приховує гордості. Тим паче, коли таке звання отримали дівчата – Дарина Ільїна, Аліна Левченко, Катерина Шуліка.
 
Цього року колективна знову підтвердила статус найсильнішої команди країни. Останніми досягненнями стала перемога у першості України серед учнівської молоді, що проходила на англійській мові й золото у відкритій першості Сумщини.
 
На Чемпіонаті України серед дорослих дівоча трійка радіостанції довела, що радіозв’язок на коротких хвилях підкорюється не лише чоловікам. Впевнено зайняла першу сходинку серед молодіжних команд і п’яту серед дорослих. Такі результати є не лише блискучим завершенням навчального року, дають гарний старт майбутньому.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.