ВСІ НОВИНИ:

Покров переміг у обласному етапі «Стартів надій»

20 травня, Покров зустрічав учасників обласного етапу Всеукраїнських спортивних змагань «Старти надій».
Покров переміг у обласному етапі «Стартів надій»
Покров переміг у обласному етапі «Стартів надій»
Вже ввосьме місто гостинно відкриває двері учнівським спортивним іграм, котрі за свою історію набули слави найочікуваніших. Команди з Дніпродзержинська, Кривого Рогу, Нікополя, Марганця, Верховцево вітали заступник міського голови Наталія Бондаренко, секретар міськради Анатолій Пастух, які бажали легких стартів і звичайно ж, перемоги. Побажати дітям удачі прийшли начальник управління освіти Галина Рубаха, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому Яна Селезньова.
 
Стадіон «Авангард» цього дня і справді жив передчуттям великих перемог, саме з таким настроєм виходили учасники на старт. Семикласники, що представляли кращі шкільні команди різних куточків Дніпропетровщини, змагалися у традиційних етапах «Стартів»: бігові на 60 метрів, метанні м’яча, естафетному бігові 8х50, стрибках у довжину, підніманні тулуба. Спортсмени з надією спостерігали за турнірними таблицями, адже саме за результатами визначали найкращих, хто захищатиме честь області на Всеукраїнському етапі.
 
Боротьба виявилася напруженою, але і цього року блискучу перемогу отримало наше місто. Золото змагань отримала команда дев'ятої школи, друге місце зайняло Верховцеве, третє — Кривий Ріг.Наші близькі сусіди - Нікополь зайняли шосту позицію.
 
Пальму першості, яку 18 років поспіль несли ліцеїсти, передано 9 школі, яка захищатиме честь рідного міста і всієї Дніпропетровщини на Всеукраїнскому етапі змагань "Старти надій”.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.