ВСІ НОВИНИ:

Розбійника малолітніх направлено до суду

Нікопольською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно раніше судимого 29-річного громадянина України за фактами крадіжок вчинених повторно, поєднаних з проникненням у житло (ч.3 ст.185 КК України), грабежів вчинених повторно, з погрозою застосування насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого (ч.2 ст.186 КК України),  розбійних нападів з метою заволодіння чужим майном, поєднаних з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений особою яка раніше вчинила розбій (ч.2 ст.187 КК України). 
 
Встановлено, що житель міста Нікополя у лютому 2016 року вчинив ряд тяжких злочинів, а саме: декілька крадіжок поєднаних з проникненням у житло потерпілих, 3 грабежа, вчинених з погрозою застосування насильства до малолітніх потерпілих, а також 5 розбійних нападів, а саме, приставляючи неповнолітнім потерпілим до грудей ніж та погрожуючи застосуванням насильства, заволодів майном останніх. 
 
Загальний розмір матеріальної шкоди завданої кримінальними правопорушеннями – злочинами становить 11 740 грн.
На цей час зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Нікопольською місцевою прокуратурою обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури      Н.Ю.Семенова


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

555 20 мая 2016 19:23
На свободу через повешение.Иначе баян.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.