ВСІ НОВИНИ:

Безпека руху – справа рукотворна

Замість одного дорожнього знаку «Пішохідний перехід», що на перетині вулиці Героїв України (колишня Тельмана)з Центральною (Калініна), вчора встановлено чотири, як це і регламентовано відповідним законодавством. І така ситуація по місту – показова. На нестачу, а у деяких місцях повну відсутність технічних засобів безпеки, давно нарікали учасники дорожнього руху, а контролюючі органи нагадували приписами. Ситуація змінюється на краще.

Безпека руху – справа рукотворна

Ще з осені, за розпорядженням міського голови, відділ архітектури розпочав інвентаризацію дорожніх знаків та спільно з державтоінспекцією склали карту дорожніх знаків, визначивши їх дислокацію. Зараз триває установка дорожніх знаків, роботи з монтажу виконує балансоутримувач доріг - комунальне підприємство «Міськсвітло». В першу чергу встановлюються попереджувальні та знаки пріоритету, які зроблять рух автотранспорту більш впорядкованим та безпечним для пішоходів.
 
Нові дорожні символи відповідають держстандарту, розміщені на щитах із світловідбиваючою флуоресцентною плівкою, що покращує їх видимість у темний час доби.
 
Розпочали з облаштування пішохідних переходів та інших ділянок та вулиць, де найбільш інтенсивний рух. На сьогодні у місті вже встановлено близько 80 дорожніх знаків, і роботи тривають. Перед усіма службами, задіяними у реалізації даного проекту, стоїть єдина мета – місто зробити безпечним, впорядкувавши складну динамічну систему взаємин транспорту та пішоходів.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Копчик С. 19 мая 2016 13:50
В Никополе, по проспекту Трубников в районе площади, тоже установили знаки "пешеходный переход" и нарисовали разметку. Вроде хорошо! Но как всегда есть нюансы :)) Разметка не продержалась и пол года и это вопрос к исполнителям и контролю. Знаки пешеходный переход установили и слева и справа...это правильно..Но слева ( там одностороннее движение и проходит аллея с густыми деревьями) знаки не видно из-за листвы деревьев. Мало того их установили за пешеходным переходом!!!!! А это не подвластно любой человеческой логике! Может устанавливали не люди? :)) В правилах чётко написано ( ближньої межі)а так же про видимость и т.д., но кто читает у нас правила!? :)) Я написал об этом на сайт "Открытый город" который должен помогать исправлять данную ситуацию...но пока молчание...сайт пока не выполняет свою функцию..
  • 0
неригионал 19 мая 2016 21:20
На перекресте у Элит-Клуба нет светофоров для пешеходов, а те что есть так стоят, что люди часто теряются идти им или стоять, сам иногда ошибался.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.