ВСІ НОВИНИ:

3 випуск «АчиЗнаєш?»

Третій випуск програми «АчиЗнаєш?» від журналістів ГОЛОСУ «СТУДЕНТСЬКОЇ СВОБОДИ» 
Дніпропетровщини.
В цьому випуску взяв участь НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ 8-го скликання – Шипко Андрій Федорович. 
 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Копчик С. 17 мая 2016 15:20
Кто напал на Польшу в 39 году? Ответ гениальный - Шевченко! :) Не знаешь: плакать или смеяться.
А ведь не смешно. Все на парад: дружными рядами, с всеобъемлющей радостью и гордость. "Мы победили!!!" А по факту не знают когда закончиласт Вторая Мировая война. И это проблемы образования и проблемы сознания; а зачем ты идешь на парад? Потусоваться или почтить память павших? Какой вывод из мировой трагедии прошлого века ??? Про Лину Костенко, я бы без подсказки не ответил..
Наш самый народный депутат, юлил и изворачивался.. Сказать честно: "не знаю" он не может...не по его понятиям... И последняя коронная фраза чиновников " Я вам перезвоню.." :))
Вспоминаю его "пламенную речь" 9 мая: Наша страна победила! Мы народ победитель! и.т.д. Про какую страну он говорил, не понятно..так как Украина, из его уст не прозвучало...
9 Мая действительно грустный праздник... но эта печаль тонет в шуме веселья и гуляний!
  • +2
Мельников Дмитро 18 мая 2016 20:32
ЧИ ПОВ’ЯЗАНИЙ ПРОГРАШ ШИПКА А.Ф. в ПРОГРАМІ «#АчиЗнаєш?» з категоричною відмовою пройти практику на ПАТ НЗФ? :)

На початку навчального року в НМетАУ, нас, студентів третього курсу попросили повідомити свого куратора, де ми бажаємо пройти технологічну практику. Я повідомив, що бажаю пройти практику на ПАТ НЗФ. Десь місяць тому, завітав до відділу з практики в НМетАУ, щоб уточнити, чи зможу я пройти БЕЗОПЛАТНУ практику на ПАТ НЗФ. Мені повідомили, що договір був укладений, всі документи зібрані і моя практика починається з 23 ТРАВНЯ 2016 року на ПАТ НЗФ.
9 травня, я разом з ЖУРНАЛІСТАМИ «ГОЛОСУ СТУДЕНТСЬКОЇ СВОБОДИ» знімав проект «#АчиЗнаєш?». В цьому проекті взяв участь представник партії ВІДРОДЖЕННЯ, НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ – Шипко А.Ф.. Генеральним директором ПАТ НЗФ є Куцін В.С (керівник Дніпропетровсього обласного осередку партії Відродження, депутат обласної ради).
https://www.youtube.com/watch?v=UIjD56xeK3E

Вже 10 травня, від ПАТ НЗФ, був відправлений лист, який надійшов в НМетАУ 17 травня, до відділу практики. В цьому листі було вказано, що мені відмовляють в проходженні практики на ПАТ НЗФ. В документі причин відмови не було вказано, ХОЧ ВЖЕ ВСІ ДОКУМЕНТИ БУЛИ ЗІБРАНІ І ПІДПИСАНІ ПРЕДСТАВНИКАМИ ЗАВОДУ. Коли працівниця відділу практики зателефонувала на ПАТ НЗФ, щоб дізнатися причину відмови, але вона причин не почула. Представник заводу категорично відповів, що не забов’язаний відповідати на це запитання. Тоді вона запитала, А ЧИ ІНШІ СТУДЕНТИ матимуть змогу пройти практику на ПАТ НЗФ, то відповідь була позитивна. Представник ПАТ НЗФ її запевнив, що не беруть на практику ТІЛЬКИ СТУДЕНТА МЕЛЬНИКОВА, А ВСІ ІНШІ СТУДЕНТИ НМетАУ зможуть пройти в заданий термін практику, який вказаний в договорі.

PS: Якщо студент не виходить на практику, він автоматично не здає сесію. Добре, що світ не без добрих людей, і я пройду практику на іншому підприємстві. :)
  • +2
Копчик С. 18 мая 2016 22:20
Дуже низька помста. Він же обіцяв: " я позвоню.." Ось він і подзвонив! :)) Але я думаю, що Андрій Шипко навіть не дзвонив...Стає в Нікополі підлабузників.. Мені теж відмовили в одній справі, хоча і обіцяли...тому що я щось написав не те... І це хтось же сидить та відслідковує! Мені шкода таких людей!
А за не байдужою молодістю, майбутнє країни! Так що Дмитро, не зупиняйся!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.