ВСІ НОВИНИ:

«Хочеться зробити щось для рідного міста!»

Орджонікідзе – місто дивовижне, насамперед, своїми людьми. Воно надихає і спонукає діяти у напрямку добрих справ, яким від початку року дано гарний старт як із загальноміських програм розвитку, так і прагнення городян. Сьогоднішній день став твердженням тому, що ентузіасти – не перевелися.

«Хочеться зробити щось для рідного міста!»
«Хочеться зробити щось для рідного міста!»

Зранку 26 квітня містяни могли спостерігати за встановленням нових лавок та вазонів для квітів на центральній площі ім. Івана Сірка. Дерев’яно-ковані вироби з’явилися з південної сторони фонтану, так, що очам відпочиваючих відкривається панорама площі, пам’ятник славетному отаману.
 
Як розповіла головний архітектор Орджонікідзе Зорина Ломова, такий подарунок зробив місту приватний підприємець Віктор Суков. Кілька місяців тому він вийшов з пропозицією облаштування улюбленого місця відпочинку городян зручними лавками. Причому пропозиція не завершилася лише ініціативою, за власні кошти виготовив лавки, взяв на себе і монтаж. Сам Віктор Суков був стриманий у коментарях, зазначив лише, що про добрі справи не треба говорити, їх варто робити.
 
Його ж сусіди по будинку були більш красномовнішими, розповідаючи про перетворення, що відбулися біля їхнього помешкання останнім часом. Зусиллями підприємця виконано ремонт й благоустрій біля під’їзду, встановлено лавки. Та головним досягненням називають облаштування сучасного дитячого майданчика, який не обнесено парканом – відкрито для усієї малечі району. Сьогодні цей перелік доповнився. До речі, під час монтажу лавок один із зацікавлених перехожих назвав ентузіастів патріотами. У даному сенсі можна з цим повністю погодитися, адже не на словах, а конкретними діями зроблено те, що принесе користь і радість усім мешканцям, стане прикрасою міста.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.