ВСІ НОВИНИ:

Роботи з реконструкції нікопольської берегової лінії розпочнуться вже в цьому році

Шанс на друге життя отримала берегова лінія Каховського водосховища у місті Нікополі, роботи з реконструкції якої мають розпочатися вже в 2016 році. 

Ось така гарна новина надійшла після запиту народного депутата Андрія Шипка до Прем’єр-міністра України щодо укріплення берега, розмивання і заростання якого призводить до загрози руйнування захисної споруди.

Згідно наданим відомостям, реалізація проекту відбуватиметься за рахунок державних коштів, у рамках виконання програми «Реконструкція гідротехнічних споруд захисних масивів дніпровських водосховищ», та розпочнеться з виконання проектних робіт з реконструкції Нікопольської дамби, насосної та компресорної станцій. Після чого, протягом наступних двох років, насосна та компресорна станції будуть відновлені та повністю переобладнані. 

«Вжиття заходів на державному рівні  є необхідним і невідкладним!» - зазначив парламентар, підкресливши, що за рахунок місцевих коштів, як встановлено Бюджетним кодексом,  неможливо навіть призупинити руйнування берегової лінії, протяжність якої в Нікополі складає 25 кілометрів.
 
«Тепер місцева влада має можливість якнайшвидше вирішити складне та дороговартісне питання реконструкції».
Слід додати, що сьогодні, через невідповідний стан захисних споруд та зсуви берегових ґрунтів, під загрозою руйнування опинились конструкції, зведені в прибережній смузі, зокрема житлові будинки. Також спостерігається заростання водоймища й прилеглої території, що нагадує природне відродження важкопрохідних плавень.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

SERGEI71 28 апреля 2016 22:13
«Тепер місцева влада має можливість якнайшвидше вирішити складне та дороговартісне питання реконструкції».[quote][/quote]
Появится возможность отколупнуть для себя.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.