ВСІ НОВИНИ:

Яка вона, школа майбутнього?

Школярі - мрійники з усієї Дніпропетровщини взяли участь у конкурсі учнівських скрайбінг – проектів «Школа майбутнього». Новітня техніка презентації зацікавила і креативних учнів із Орджонікідзевської школи №2, яка є експериментальним навчальним закладом обласного рівня, що працює за темою "Науково-методичні засади впровадження вітчизняної моделі медіа-освіти в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів".

Яка вона, школа майбутнього?

Педагоги Олена Дацишина, Наталія Скрябіна та Тетяна Горлова допомогли старшокласникам освоїти сучасну непросту технологію і втілити своє бачення у форматі скрайбінгу. (Скрайбінг - презентація, коли мову виступаючого ілюструє рука в кадрі, що малює зображення або пише тези. Виходить ніби "ефект паралельного проходження", коли ми й чуємо і бачимо приблизно одне і те ж, при цьому графічний ряд фіксується на ключових моментах аудіоряду). В результаті презентації учнів 7-Б класу Валерії Кравченко та Даніїла Демидова були відзначені грамотами, а скрайбінг – ролик десятикласника Андрія Беніва - дипломом «За творчий потенціал», і ввійшов до фірмового диску кращих робіт.
 
Конкурсанти уявляють школу майбутнього без страхів, стресів та підручників, зате з басейнами, розкішними садами та навіть зоопарками. Незмінним залишається лише їдальня. Відвідувати школу вони не проти методом телепортації. У такий спосіб вивчати географію, історію, біологію та іноземну мову, подорожуючи епохами, материками та країнами. І мріють, аби школа готувала до життя, а не до іспитів, а між учнями та вчителями панувала гармонія. З роботами школярів ознайомився і міський голова Олександр Шаповал і побачивши раціональне зерно у дитячих мріях, висловив впевненість, що такі креативні й талановиті діти здатні змінити на краще не лише школу.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.