ВСІ НОВИНИ:

Запобігання та протидія корупційним злочинам та правопорушенням – один із пріоритетів в роботі Нікопольської місцевої прокуратури

Корупція є одним з негативних явищ, яке стоїть на заваді розвитку демократичного суспільства. Тому, боротьба та запобігання корупційним проявам, у першу чергу, з боку представників органів державної влади та місцевого самоврядування, є головним пріоритетом в роботі правоохоронних органів. 
 
Так, у 2016 році Нікопольською місцевою прокуратурою проведено ряд перевірок, щодо дотримання вимог Закону України «Про запобігання корупції» представниками органів державної влади та місцевого самоврядування.  
 
За результатами проведених перевірок, Нікопольською місцевою прокуратурою та її відділами за фактами виявлених порушень складено та скеровано до суду 13 адміністративних протоколів про адміністративні правопорушення пов’язанні з корупцією.
 
Крім вказаного напрямку роботи, Нікопольською місцевою прокуратурою зосереджено увагу на фактах вчинення службовими особами кримінальних правопорушень – злочинів з ознаками корупції, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України. 
Так, протягом 2016 року прокурорами Нікопольської місцевої прокуратури здійснено процесуальне керівництво, затверджено та направлено до суду 7 обвинувальних актів за фактами вчинення злочинів з ознаками корупції. 
 
На цей час, прокурорами прокуратури підтримується державне обвинувачення в суді по вказаних кримінальних провадженнях з метою притягнення осіб, що вчинили корупційні злочини, до передбаченої Кримінальним кодексом України відповідальності.

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури      Н. Семенова

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Верона 23 апреля 2016 00:31
Проблема коррупции стара, как и сам мир... «Головним пріоритетом має стати подолання корупції», – заявив на першому ж засідання свого уряду прем'єр Володимир Гройсман. Однако у нас новое правительство и уже новые скандалы... Правительство под руководством Владимира Гройсмана в США уже сочли не менее коррупционным, чем Кабмин его предшественника Арсения Яценюка. Украина всего на два процента отстала от признанного мирового лидера в сфере коррупции - Бразилии. Об этом говорится в ежегодном исследовании Bribery and Corruption: Navigating the Global Risks консалтинговой компании EY.

Премьер Гройсман в Facebook написал, что в качестве сопредседателей Группы стратегических советников по поддержке реформ в Украине вместе с Кабинетом Министров будет работать легендарный реформатор Лешек Бальцерович, который проводил в Польше так называемую «шоковую терапию», и словак Иван Миклош. Еще один поляк возглавит «Укрзалізницю»... Посмотрим, к чему это приведет. Почему-то вспомнился Тарас Бульба: «ну що, синки, помогли вам ваші ляхи»?
  • +2
Работяга 25 апреля 2016 18:29
Бальцерович-грамотный экономист.Поживем увидим.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.