ВСІ НОВИНИ:

Столітній ювілей Дніпропетровської медичної академії відзначатимуть на державному рівні

У вересні цього року на державному рівні відзначатиметься сторіччя Дніпропетровської медичної академії. Про це повідомив народний депутат, автор проекту Постанови Верховної Ради України «Про відзначення 100-річчя заснування Державного закладу «Дніпропетровська медична академія Міністерства охорони здоров’я України» Андрій Шипко.

«Я гордий тим, що навчався в закладі, який сьогодні є лідером освіти й науки в нашій країні. Робота викладачів, навчання студентів та копітка праця лікарів заслуговують на наше визнання та підтримку» - зазначив парламентар, підкресливши що чимало випускників академії – провідних хірургів та професорів, щоденно рятують життя сотень тисяч людей, зокрема й бійців АТО на базі лікувальних закладів Дніпропетровська.

Загалом, за час свого існування, Дніпропетровська медична академія дала квиток в життя понад 50 тисячам лікарів. Академія підготувала спеціалістів з вищою медичною, фармацевтичною, стоматологічною освітою від загальноосвітніх навчальних дисциплін до докторантури. Багато з них зробили величезний внесок в розвиток української та світової науки. Окрім того, випускниками академії є близько 1000 студентів – громадян інших держав, які поширюють світом досвід українських фахівців. 
 
Сьогодні Дніпропетровська медична академія належить до числа найстаріших навчальних закладів України та широко відома не тільки в нашій країні, а також за її межами, як центр вищої медичної освіти та медичної науки.
 
Слід зазначити, що проект Постанови про відзначення 100-річчя заснування Державної Дніпропетровської медичної академії наразі підписаний і вже розпочато підготовчі заходи щодо відзначення її ювілею на державному рівні.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Кучинский 19 апреля 2016 18:33
Вы меня,конечно , извините, уважаемый редактор В.Артёменко.Но с тех пор, когда Вы стали то ли помощником, то ли советником в администрации города,начали появляться чуть ли не оды нашей власти.Я , слава Богу, никогда не болел, но то , что слышишь от горожан по поводу медреформ как минимум поражает.Если не угнетает
Особо умиляет упоминание об Андрii Шипко.Хотелось бы узнать хто цэ такый и его планы насчёт внеочердных выборах в Верховный Совет.Чуваку явно не прёт.Третьи выборы за одну каденцию!
--------------------
Ольховик Валерий Валентинович
  • 0
Кучинский 19 апреля 2016 19:41
Ах , да попутно хотел бы спросить куда подевались уважаемые комментаторы Копчик С.и Савченко Алексей.
С Копчиком С. более или менее понятно.Скорее всего даного субъекта, надеюсь, забанили за "стрелять вас надо, ребята" или" без СВД с вами не разберёшься".
А вот уважаемый мною Лёшик Савченко, в миру "Асторыч",борец с Токарем, попав в ещё более чудовищную систему явно перестал критиковать власть.Лизать подошвы падлы и подонка Донца оказалось более приемлемо для бойца уж не знаю какого батальона.
Говорю это не со злости, а объективности ради.Если ошибаюсь, готов принести извинения.
--------------------
Ольховик Валерий Валентинович
  • -2

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.