ВСІ НОВИНИ:

У Орджонікідзе спрощено процедуру реєстрації новонароджених

Днями батькам двох немовлят – Микитки Дмитришина та Єви Музичинко, свідоцтва про народження вручили прямо у пологовому відділенні Центральної міської лікарні.
Орджонікідзе долучилося до реалізації пілотного проекту Мінюсту, відтепер свідоцтво про народження дитини можна буде отримати не лише у РАЦСі.
 У Орджонікідзе спрощено процедуру реєстрації новонароджених

Про це розповіла начальник відділу реєстрації актів цивільного стану Орджонікідзевського міського управління юстиції – Алла Гольденберг, урочисто вручаючи батькам перші дитячі документи. Привітання і подарунки отримали родини і від головного лікаря Анатолія Шкіля.
 
Суть нововведення полягає у полегшенні процедури реєстрації новонароджених. Віднині у пологовому відділенні двічі на тиждень (четвер, п’ятниця) з 10 до 12 години чергуватиме фахівець відділу ДРАЦСу, котрий здійснюватиме прийом документів, необхідних для реєстрації дитини, та безпосередньо видачу свідоцтв про народження. Таким чином мами зможуть зекономити час і отримати необхідні документи ще до виписки з лікарні.
 
Якщо ж батьки не визначилися з іменем, то зможуть зареєструвати малюка за звичною процедурою, подавши заяву про реєстрацію до відділу державної реєстрації актів цивільного стану впродовж місяця від дня народження.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.