ВСІ НОВИНИ:

Власна справа - реальність

У місті триває співпраця з організаціями, які надають підтримку внутрішньо переміщеним особам. Днями в Орджонікідзе побували представники координаційного центру допомоги переселенцям із Донецької та Луганської областей «Допомога Дніпра».

 Власна справа - реальність

На сьогодні основною діяльністю фонду, створеного два роки тому, є соціальна робота, пов’язана з адаптацією та соціалізацією внутрішньо переміщених осіб. У даному напрямку фонд співпрацює з багатьма міжнародними благодійними організаціями.
 
Серед них і представництво Датської ради у справах біженців, співпраця з яким, дала можливість місту поліпшити побутові умови найбільш вразливих категорій внутрішньо-переміщених осіб, які проживають у соціальному гуртожитку по вулиці Центральній (Калініна).
Цього разу на зустрічі з людьми, яких прийняло Орджонікідзе у час скрути, представники благодійного фонду говорили про необхідність самоорганізації. Мова йшла про можливість отримання грантів для реалізації бізнес-ідей, які б допомогли забезпечити роботою не лише себе, а й тих, хто поруч.
 
Як показує практика по всій Україні, для багатьох переселенців грантові програми стали шансом почати життя з чистого аркуша. Люди відкривають кафе, майстерні, пральні та інше. На Дніпропетровщині працюють кілька міжнародних місій, які надають гранти на власну справу, а фонд «Допомога Дніпра» - одна з організацій, яка допомагає переселенцям отримати їх і започаткувати або відновити підприємницьку діяльність та малий бізнес.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.