ВСІ НОВИНИ:

Триває реконструкція чорнобильського знаку

З кожним роком невпинно віддаляється від нас трагічна дата чорнобильської аварії, та від цього лише зростає усвідомлення масштабності вчинку земляків, які приборкували мирний атом.
 
Одним із пунктів передвиборної програми Олександра Шаповала було осучаснення чорнобильського знаку - «У знак поваги та пам’яті до людей, які самовіддано працювали над ліквідацією наслідків аварії і ціною власного здоров’я та життя відвели від нас ще більшу біду.»
Пам’ятний знак під символічною назвою «Орджонікідзевцям, які в ім’я життя пройшли крізь полум’я Чорнобиля» був установлений у 2001 році і вже потребував реконструкції.
 
І ось на цьому тижні розпочалася реконструкція споруди з комплексним благоустроєм. Наразі знімається старе асфальтне покриття, на клумбах встановлюються нові бордюри та ведуться підготовчі роботи до реалізації основного задуму.
 
Передбачається, що реконструкція архітектурного комплексу буде завершена до роковин Чорнобильської трагедії. І вже 26 квітня вшановувати наших ліквідаторів та згадувати усіх, хто 30 років тому сповна відчув усю гіркоту Полину будемо на оновленому місці.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

kam4ekoid 18 марта 2016 14:12
на какие деньги весь сыр-бор ? во первых. а во вторых - может на эти деньги можно пару школ отремонтировать ? или детсадов, больниц и список очень длинный... ? ну в общем есть куда более важные места для применения казенных средств. это конечно лично мое мнение. вон памятник ленину еле снесли , а этому несколько лет и уже реконструкция...
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.