ВСІ НОВИНИ:

На порядку денному благоустрій Орджонікідзе

Чергове засідання штабу, що відбулося після тривалих вихідних, розпочалося звітом керівників. Комунальники працювали і у святкові дні, тож проблемні моменти, що виникали, вирішувалися у штатному режимі. За звичним ритмом функціонує і соціальна сфера. Головною темою обговорення стало питання благоустрою Орджонікідзе.

 На порядку денному благоустрій Орджонікідзе

Міський голова зупинився на проблемних аспектах, питаннях, що потребують вирішення. Серед таких обстеження покрівель будинків, аварійні дерева , відкриті люки.
 
Говорячи про обличчя міста, вкотре акцентував увагу на впорядкуванні територій, закріплених за підприємствами й організаціями.
Так, до кінця березня комунальникам належить прибрати дендропарк не лише від сміття, а й сухостою. Особливу увагу звернути на стан внутрішньоквартальних територій. Зосередитись на благоустрої віддалених районів та вулиць. При цьому зазначалося, що вчасно вивезене сміття після проведених робіт є обов’язковим.
 
Окремо йшла мова про підготовку дитячих майданчиків.
Міський голова дав доручення терміново привести до ладу майданчики у селищах Олександрівка, Рудник, Гірник, які перебувають в аварійному стані. Обстежити всі міські майданчики на відповідність безпеки, завезти до них пісок.
 
Вже наприкінці березня стартуватимуть загальноміські суботники з колективного впорядкування Орджонікідзе.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

user 13 марта 2016 19:59
Рад, что Никополь интересуют проблемы Орджоникидзе,но сейчас предлагаю помочь делом человеку, который постоянно поддерживает связь наших городов.
http://vk.com/id58342000
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.