ВСІ НОВИНИ:

На старті автомоделісти Орджонікідзе

Не минуло й року, як у Орджонікідзевському Будинку творчості було відкрито новий напрямок – автомодельний, а вже можемо говорити про успішні старти команди на Всеукраїнських змаганнях, Чемпіонаті України. Днями ж юні автомоделісти показували свої вміння на перших міських відкритих змаганнях з кордових моделей.

 На старті автомоделісти Орджонікідзе

Свої перші міські старти автомоделісти присвятили 60-річчю Будинку творчості дітей та юнацтва. Тож команда Орджонікідзе з хвилюванням очікувала вердикту суддівської колегії, котра оцінювала моделі на відповідність існуючим стандартам, адже змагатися належало з досвідченими автомоделістами Нікополя.
 
Поряд зі спортсменами «тримав кулаки» й викладацько-керівний склад Будинку, який разом з тренерсько-суддівським – родинним тандемом Томілових, втілював заплановане у життя. Керівник гуртка Будинку, майстер спорту Радянського Союзу та України Володимир Томілов і його донька, чемпіонка України – Анна Томілова, виступили головними тренерами двох орджонікідзевських команд.
 
Протягом місяців наші спортсмени готувалися до цієї події, виготовляли моделі, перевіряючи на швидкість. У день змагань майстерня й траса, розташовані на базі четвертої школи, були готові до боротьби. 12 учасників у віковій категорії до 14 років налаштовувалися на заїзди у класах: «іграшка», електричні моделі «аеро», електричні моделі «копії», об’ємні копії.
 
Набираючи швидкість понад 60 км/г, летіли до фінішу. Причому, автомоделістки орджонікідзевської команди не тільки не поступалися хлопцям, обходили тих за вмінням та швидкістю. Змагання тривали у динаміці, адреналіні боротьби, не розчарували й за результатами.
 
Два перших командних місця забрали орджонікідзевці, третє посіли нікопольці. Показали відмінний результат вихованці Будинку творчості і в особистих заліках.
 На старті автомоделісти Орджонікідзе
На старті автомоделісти Орджонікідзе
На старті автомоделісти Орджонікідзе

Наша команда не тільки здивувала досягненнями, а й довела, що може скласти серйозну конкуренцію іншим. Про це говорили головний суддя змагань з Запоріжжя Сергій Сенченко, суддя з Нікополя – Данило Резніков. Вже сьогодні діти говорять про наступні старти, організатори ж вірять, що ці змагання розпочнуть новий етап у автомодельному спорті міста.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 10 марта 2016 21:16
У нас по Ульяновской, в бывшей тех.школе есть автомодельный и авиомодельный кружок. Существует он только на одном энтузиазме руководителей.. помощи и финансирования от городской власти нет давно. Знаю, что Андрей Петрович перед выборами обещал помочь, но выборы прошли и не взлетают самолёты в небо! А ведь воспитание детей, занятость их в подобных кружках - это будущее Украины! Но кто у нас думает о будущем!?
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.