ВСІ НОВИНИ:

МІСЬКА ВЛАДА ВІДВЕРНУЛАСЯ ВІД ПРОБЛЕМ МАРГАНЧАН

З 2014 року жителі «Горного поселка», постійно стали потерпати від проблем неякісного та непостійного енергопостачання мешканців району. Численні звернення жителів району до колишнього мера Лук’яненка та нині діючого міського голови Марганця О. Жадько нічого не дали. Жадько самоусунулась від виконання своїх пустих популістичних, передвиборчих обіцянок, як і її численні депутати від «Опозиційного блоку».
 
МІСЬКА ВЛАДА ВІДВЕРНУЛАСЯ ВІД ПРОБЛЕМ МАРГАНЧАН

Після «хитрих» виборів восени 2015 року, за новим виборчим законодавством, в нашому районі немає депутата міської ради, а тому люди залишилися наодинці зі своєю наболілою проблемою, коли без попередження, в будь-який час доби відключається енергопостачання населення.

Внаслідок значних перепадів напруги, виходить з ладу побутові прилади, і таким чином завдають значної матеріальної шкоди жителям міста.

Жодного разу міський голова та юридичний відділ Марганецького виконкому не надали правову допомогу жителям району, які зазнали значних збитків та не виїхали на місце події.

Нещодавно, один з депутатів Марганецької міськради Г. Боровик, взявся допомогти жителям нашого району у вирішенні наболілого питання. Час покаже, наскільки його зусилля і заходи будуть мати позитивний результат, як і те, чого варті чергові обіцянки керівництва ПАТ ДТЕК «Дніпрообленерго», про вжиття заходів, щодо нормалізації безперебійного енергопостачання жителів району.
 
МІСЬКА ВЛАДА ВІДВЕРНУЛАСЯ ВІД ПРОБЛЕМ МАРГАНЧАН

Проблема в якісному енергопостачанні виникла відразу після передачі обленерго у власність олігархів не українського походження, а з коріннями з далекого Ізраїлю. Новоявлені господарі народної власності зовсім не переймаються проблемами розвитку галузі. Принцип їхньої діяльності всім відомий – отримання максимального надприбутку з мінімальним вкладенням коштів у підконтрольне підприємство.

Всі негаразди в Україні криються у нас самих, коли ми необдумано обираємо олігархів депутатами до Верховної Ради України  або Президентами. До того часу поки ми не змінимо своє відношення до своїх уподобань, ми завжди будемо з кожним роком ставати все біднішими, а наша держава буде занепадати.
                                                                                                                                                                                               Жителі вулиці К. Білогуня
 16 підписів
Джерело: marganets.dp.ua



Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.