ВСІ НОВИНИ:

Нікопольські правоохоронці розкрили розбійний напад на Святокрестовоздвиженський храм

05 березня приблизно о 21.20 сторож Святокрестовоздвиженського храму 57-річна місцева жителька почула шум та вийшла з приміщення храму на подвір’я.

 Нікопольські правоохоронці розкрили розбійний напад на Святокрестовоздвиженський храм
Нікопольські правоохоронці розкрили розбійний напад на Святокрестовоздвиженський храм

Там вона побачила невідомого чоловіка на вигляд 35-40 років, який підійшов до неї та погрожуючи викруткою завів до сторожки, де за допомогою рушників прив’язав до стільця та з її сумки відкрито викрав гроші в сумі 60 грн. 
Після чого розбійник пішов до окремої будівлі «Воскресної школи», на території храму та викрав з неї телевізор «Самсунг» та зник в невідомому напрямку.

Жінці вдалося самостійно розв’язатись та викликати поліцію. Проведеними слідчими заходами працівники кримінальної поліції встановили та затримали раніше засудженого за пограбування та крадіжки 37-річного місцевого мешканця. 
Який пояснив слідчому, що мав на меті скоїти лише крадіжку, а коли вийшла сторож то вирішив довести намір до кінця скоївши розбійний напад. 
 
Наразі телевізор повернуто до храму. Працівниками поліції спільними діями з Нікопольською місцевою прокуратурою злочинця заарештовано та йому оголошено про підозру за ч. 3 ст.187 КК України.

Нікопольський ВП ГУ НП в Днепропетровскій облаті

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Анатолій Сиротенко 9 марта 2016 17:19
В деяких вузьких колах, таких зловмисників, зневажливо називають
"бакланами"
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.