ВСІ НОВИНИ:

Лист із зони АТО

Ось такий ось лист сьогодні отримала редакція газети "ГОРОД Никополь" стосовно нашого земляка , воїна 59 ОМПБр, Сергія Ступак.

Шановна редакціє! 
В одному з підрозділів 59 ОМПБр , яка бере участь в АТО на території Луганської області, проходить службу Ваш земляк,  мобілізований з міста Нікополя Дніпропетровської області Сергій Григорович Ступак.

 Лист із зони АТО

Командування підрозділу високо цінить і ставить у приклад іншим бійцям сумлінну службу Вашого земляка. Молодший сержант, командир відділення  Сергій Ступак - вправний розвідник, самовіддано несе службу на передньому краї.  Хороший спеціаліст, справжній патріот, готовий завжди прийти на допомогу своїм бойовим побратимам.  Знавець своєї справи,він   служить добрим прикладом  для інших воїнів. Своєю високою дисципліною, витримкою і наполегливістю він згуртовує військовий колектив. До його  порад прислуховуються всі бійці підрозділу.
 
Бойовий досвід добре слугує йому у повсякденних військових буднях. Гідний нащадок борців за свободу і незалежність України, він розповідає своїм бойовим побратимам про героїчну історію своєї малої Батьківщини-міста Нікополя, про ветеранів, які не шкодували свого життя, виборюючи волю для своєї Вітчизни.
   
З великою вдячністю і любов’ю Сергій  говорить про своїх земляків, колег з Нікопольського заводу феросплавів . Вони бажають йому щасливого повернення додому з перемогою. Нікопольці  можуть гордитися своїм героїчним земляком.
 
Командування нашої військової частини вдячне солдату Сергію Григоровичу Ступаку  за його самовіддану службу і просить опублікувати на шпальтах  Вашої газети матеріал про бойового земляка.
                         
З повагою офіцер зі зв’язків із ЗМІ
59 окремої  мотопіхотної бригади Костянтин Мікушин.


Що ж дрібниця але приємно. Так само лист буде опубліковано в найближчому випуску газети "Никопольская правда"


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

Анатолій Сиротенко 25 февраля 2016 12:24
Душу зігріває такий лист з АТО. Велике почутя гордості за такого
бійця, подяка його рідним і близьким, друзям за такого земляка.
Героям Слава!
  • +7
Копчик С. 25 февраля 2016 18:44
Хорошая и необходимая практика. Рад за нашего земляка. Надеюсь что в Украине со временем, станет всё на свои места. И ордена будут получать в первую очередь воевавшие ребята, а не чиновники по результатам выборов!
  • +2
555 25 февраля 2016 20:14
Удачи парню и живым и здоровым вернуться домой!
  • +1
Алексей Савченко 25 февраля 2016 20:26
Тихо и спокойно делает своё дело. Не за звания, не за ордена а потому что надо. Достойно.
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.