ВСІ НОВИНИ:

Шановні підприємці! Запрошуємо на безкоштовний семінар з питань участі у державних закупівлях через систему ProZorro - у Нікополі!

Запрошуємо підприємців Нікополя, Марганцю, Орджонікідзе та Нікопольського району відвідати зустріч за участю представників влади та бізнесу, присвячену відкритим державним закупівлям через електронну систему ProZorro.

Шановні підприємці! Запрошуємо на безкоштовний семінар з питань участі у державних закупівлях через систему ProZorro - у Нікополі!
 
У Нікополі система ProZorro почала вводиться у дію з вересня 2015 року - відповідно до розпорядження міського голови Андрія Фісака. Виконавчим органам міської ради, бюджетним закладам та установам міста, комунальним підприємствам доручено здійснити поетапну реєстрацію в ProZorro та підготовку до проведення закупівель у зазначеній системі. За цей час вже зекономлено близько 10% від запланованих на закупівлю коштів, впровадження триває.
 
Нещодавно Верховна Рада прийняла новий закон про державні закупівлі, згідно з яким протягом 2016 всі закупівлі за бюджетні кошти будуть здійснюватися через систему електронних торгів ProZorro. У зв’язку з цим, а також для залучення якомога більшої кількості підприємців на ринок держзакупівель, виконавчий комітет Нікопольської міської ради, ГО «Громадський контроль» ініціює низку роз’яснювальних зустрічей представників бізнесу з фахівцями по роботі з електронними держзакупівлями. 
 
Зустріч для підприємців міст Нікополь, Орджонікідзе, Марганець та Нікопольського району відбудеться 3 березня 2016 о 12.00 у ГДК (НКДЦ) за адресою: м. Нікополь, вул. К.Лібкнехта, 94 (поряд з «АТБ» по вул. Віктора Усова).
 
Гості зустрічі – координатори проекту ProZorro в Дніпропетровській області (ГО «Громадський контроль»). На зустрічі будуть обговорюватися наступні теми:
- Особливості нового закону про державні закупівлі.
- Як почати продавати державі?
- Що таке система ProZorro і як з нею працювати?
- Де можна ознайомитися з планом закупівель держави і міст на 2016 рік?
- Як перемагати в закупівлях через систему ProZorro?
 
Зареєструватися на семінар можна за телефонами: (05662) 5-05-73, (050) 922-85-00 або за посиланням у інтернеті: https://goo.gl/V5TkzV .
 
Партнер заходу - ГО "Нікопольський центр підтримки підприємництва" та Нікопольська міська рада.
Чекаємо на Вас !
Відділ з питань сприяння розвитку
малого та середнього бізнесу Нікопольської міськради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Василий 23 февраля 2016 19:41
Прозоро до одного місця, там де суми не досить високі, наприклад до пів мільйона гривень, то можуть і тенденр обійти. Розбивають на шматки по видам робіт, і по підрядикам, наприклад - утеплення стін, обшиває одна компанія, наносить сітку дуга, штукатурить третя, фарбує четверта.

Або наприклад харчування, гречку возить Саша, молоко - Маша, олію з картоплею Даша, і навіщо те прозоро?
  • 0
Копчик С. 23 февраля 2016 20:19
Цитата: Василий
Розбивають на шматки по видам робіт, і по підрядикам

Є така практика.. Тому ще надія на наглядову раду...та на вказівки з Київа: публікувати усі документи, а не виборково..
В Нікополі, як би не вимоги з Київу, ми би не мали і інформації яка є сьогодні.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.