ВСІ НОВИНИ:

За 710 гривень готові вбити пенсіонерку

Нікопольською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 32-річного та 22-річного  громадянина України за фактом розбійного нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням у житло, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 КК України). 
 
Встановлено, що в грудні 2015 року в світлий час доби, злочинці розробили план нападу на потерпілу, яка, як їм було відомо, похилого віку та проживала одна. 
 
Так, зловмисники, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, попередньо одягнувши маски на обличчя, проникли в будинк потерпілої та напали на неї.  З метою придушення опору, зловмисники завдали пенсіонерці не менше 7 ударів в область голови та тулубу, спричинивши потерпілій тяжкі тілесні ушкодження, при цьому вимагали від неї передати їм наявні цінні речі. 
 
В результаті розбійного нападу злочинці заволоділи майном потерпілої на загальну суму 710 грн.
Наразі обвинуваченим обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 
 
Обвинувальний акт відносно зловмисників направлено до суду для розгляду по суті. 
Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури  Н.Ю. Семенова

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Хуторянин 19 февраля 2016 20:36
Одним словом уроды! Неужели бабушка так сильно сопротивлялась, что ее нужно было так избить!? Ну связали бы же, но бить зачем.
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.