ВСІ НОВИНИ:

Шкільний грабіжник сяде

Нікопольською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно 22-річного громадянина за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж), вчиненого повторно    (ч.2 ст.186 КК України).
 
Так, 24.12.2015  біля дитячого садку «Калинка» по вул. Некрасова, 41 у     м. Нікополі зловмисник помітив групу неповнолітніх дітей, один з яких тримав у руках мобільний телефон, після чого з метою викрадення майна прослідував за неповнолітніми та, підійшовши ззаду до потерпілого, шляхом ривку, з рук неповнолітнього, відкрито, із корисливих мотивів, заволодів мобільним телефоном.
 
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.186 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.
 
Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років.

 Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури      Н.Ю. Семенова

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Хуторянин 17 февраля 2016 23:01
Интересно как задержали. Если не "по горячим следам", то наверняка полицаи говорили: "мальчик - ты балбес. У тебя телефон не крали, а ты его сам потерял"
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.