ВСІ НОВИНИ:

Міський голова зустрівся із підприємцями

Днями відбулось перше у 2016 році засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва в Нікополі. Підприємці разом із міським головою Андрієм Фісаком обговорили питання подальшого розвитку малого та середнього бізнесу в місті та перспективні плани взаємодії. 
 
Як зазначив голова правління Нікопольського міського бізнес-інкубатора Сергій Горгіладзе, мета роботи координаційної ради – донести до влади позицію підприємців та знайти спільні компромісні рішення у вирішенні питань розвитку бізнесу. Підприємці зауважують, що нинішнє керівництво міста готове та відкрите для діалогу з ними. Тому підтвердження зустрічі у такому форматі. 
 
У свою чергу очільник міста зазначив, що завжди готовий враховувати думки та пропозиції підприємців, якщо вони не розбігаються з інтересами територіальної громади. Зокрема підкреслив, що місто має заробляти на своїх ресурсах за допомогою підприємців, тим більше, коли в країні взято курс на децентралізацію влади. 
 
- У зв’язку із децентралізацією на місцеве фінансування додатково передали компенсацію за проїзд пільговиків, утримання професійно-технічної освіти та деяких медичних закладів. Тому у такій ситуації для нас дуже актуально знайти взаємодію та порозуміння із підприємцями задля подальшого розвитку нашого міста, - підкреслив Андрій Фісак. 
 
Під час зустрічі присутні подискутували з приводу запровадження в Нікополі системи PROZORRO. Міський голова зазначив, що з минулого року всі закупівлі із місцевого бюджету проходять саме по цій відкритій електронній системі, у тому числі і в комунальних закладах та підприємствах. Зауважив, що у сфері послуг поки що цей процес проходить складно. Але у найближчий час будуть розроблені додаткові заходи та критерії відбору підрядних організацій, з якими ми співпрацюватимемо. 
 
Крім зазначених питань присутні обговорили структурні зміни у виконавчих органах міської влади, подальші плани по благоустрою міста та оптимізації медичної галузі.
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.