ВСІ НОВИНИ:

Відверто про головне

У суботу, 6 лютого, відбулася чергова робоча зустріч міського голови м. Орджонікідзе з жителями селища Олександрівка.
До Олександрівської школи прийшли мешканці з усіх районів селища: вулиць, провулків – близько ста чоловік. Як запевняли, необхідність зустрічі назрівала вже давно, тож пропозиція міського голови була довгоочікуваною.
 
 Відверто про головне

Мешканці ішли з наболілим, розраховував на відверту конструктивну розмову і Олександр Шаповал. Більше двох годин люди говорили про проблеми, для Олександрівки це питання забруднення ливнівок недобросовісними господарями, що створює небезпечну ситуацію під час негоди та аварійних поривів комунікацій.
 
Не менш злободенною є й тема доріг віддалених провулків, санітарного стану автобусних зупинок. Мешканці дякували за відновлене вуличне освітлення, разом з тим, вказували на адреси, де ще вечорами темно. Не оминули і питання стихійних сміттєзвалищ, пропонуючи власну допомогу щодо боротьби з порушниками правил благоустрою, облаштування дитячих майданчиків. Не мало нарікань пролунало на адресу правоохоронців, говорили і про недоліки у роботі медиків, збоях пільгових перевезень.
 
Обговорювали не лише проблеми. Директор школи Наталія Троценко від імені батьків подякувала Олександру Шаповалу за прийняте рішення щодо збереження безкоштовного харчування учнів молодшої школи. Останніми змінами до законодавства, зокрема до Закону України "Про загальну середню освіту", не передбачено безкоштовне харчування учнів 1-4-х класів – лише дітей пільгових категорій. Завдяки підтримці міської влади, безкоштовними сніданками і надалі будуть охоплені всі молодші школярі міста - близько 1400 учнів.
 
За словами директора, в цьому неоціненна підтримка малозабезпечених родин. Завдячували голові за дотримане слово – передвиборче зобов’язання облаштувати комп’ютерний клас в якому сьогодні успішно навчаються діти.
 
І все ж завершив міський голова зустріч на моментах, які потребують швидкості реагування, даючи конкретні завдання керівникам відповідних служб. Акцентував увагу на питанні відновлення світла, прибиранні зупинок, роботі зі встановлення «лежачого поліцейського» на шляху слідування школярів, обстеження й обліку покинутих домогосподарств й інших проблемах, піднятих під час обговорення, виконання яких взяв під особистий контроль.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Анатолій Сиротенко 9 февраля 2016 17:39
Це приклад того, що міський голова і після виборів не цураеться
спілкуватись з мешканцями. Не вони йдуть до нього, а він до них, щоб
поспілкуватись про сьогодені проблеми і кроки по їх вирішеню. Це вже не
піар, а спілкуваня з мешканцями по вирішеню проблем.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.