ВСІ НОВИНИ:

Орджонікідзе. Проблеми міста: знати й вирішувати

У п’ятницю, 29 січня, міський голова Олександр Шаповал провів чергове засідання оперативного штабу з координації дій щодо забезпечення стабільної роботи об’єктів життєзабезпечення Орджонікідзе.

Орджонікідзе. Проблеми міста: знати й вирішувати

Питання безперебійного й якісного надання як комунальних, так і соціальних послуг стало головною темою щотижневого засідання. Разом з керівниками підприємств та організацій на нараду були запрошені й голови квартальних комітетів. До спільного обговорення виносилися питання, що найбільш хвилюють жителів міста, особливо його віддалених районів та прилеглих селищ.
 
Так зазначалося, що незважаючи на тимчасове потепління комунальні підприємства міста продовжують працювати у посиленому режимі. Керівники відповідних структур прозвітували про виконані планові та оперативні дії за поточний тиждень, наголошуючи, що житловий сектор забезпечений теплом і водою, аварійні ситуації вирішуються у штатному порядку. Разом з тим, міський голова наголосив на необхідності постійного контролю за станом виконання першочергових завдань, вказав на моменти, які не терплять зволікання: безпечність доріг, тротуарів, пішохідних доріжок у віддалених частинах міста за несприятливої погоди.
 
Звернув увагу на освітленні вулиць та провулків, дав завдання провести термінову ревізію ліній, з визначенням кількості пошкоджених світлоточок.
 
Не втрачає своєї актуальності і робота з боржниками, на її системності робиться акцент на кожному засіданні. Олександр Шаповал зауважував на питаннях, з якими постійно звертаються люди. Серед таких невідповідність платіжок за окремі комунальні послуги реальному стану речей, проведення підприємствами відновлювальних робіт після аварійних ремонтів.
 
На останньому наголошували голови квартальних комітетів, називаючи конкретні адреси й вулиці. Свої запитання адресували начальнику МКП «Орджонікідзеводоканал» Сергію Юхимуку, не оминули й теми тарифів. У зв’язку з цим було вказано на необхідність взаємодії, налагодженні зворотного зв’язку з головними користувачами послуг – мешканцями міста.
 
Не залишився поза увагою міського голови і той факт, що один зі шкільних автобусів, порушуючи маршрут, не підвозить дітей до навчального закладу, а в деяких транспортних засобах ігнорують посвідчення багатодітних родин.
 
За підсумками обговорення Олександр Шаповал окреслив першочергові завдання, визначивши конкретні терміни їх виконання.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.