ВСІ НОВИНИ:

1-го лютого нікопольські школярі знову сядуть за парти

Приводом для відновлення навчально-виховного процесу стало зниження рівня захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) серед учнів.

1-го лютого нікопольські школярі знову сядуть за парти

Але, незважаючи на те, що діти стали хворіти менше, епідемічний поріг захворюваності на ГРВІ в Нікополі підвищено. На сьогодні, за даними відділу охорони здоров’я міськради, зафіксовано 1300 хворих на ГРВІ в місті. Лабораторно підтверджених випадків грипу не виявлено.
 
Лікарі констатують, що справляються із ситуацією і тримають її на постійному контролі. Тому протиепідемічні заходи продовжують діяти в усіх закладах, установах та організаціях, а також в інших місцях масового перебування людей. 
 
Медики застерігають, що найбільш небезпечними симптомами застуди є висока температура і головний біль. Саме вони можуть стати першими ознаками грипу. Тож, не зволікайте і вчасно звертайтесь за медичною допомогою.
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.