ВСІ НОВИНИ:

Пункти обігріву функціонують при температурі повітря — мінус 10 градусів і нижче

Згідно з комплексним планом заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в осінньо-зимовий період 2015-2016 років в Нікополі при температурі повітря – мінус 10 градусів та нижче мають розпочати своє функціонування стаціонарні пункти обігріву.
 
Таким чином, коли температурні показники знизились до відповідного рівня, в місті було відкрито три стаціонарні пункти обігріву. Вони розташовані на території медичних закладів (КЗ «Нікопольська міська лікарня № 1» ДОР», приймальне відділення №1, вул. Краснодонська, 2а; КЗ "НЦПМСД"Амбулаторія №5, вул. Богуна, 3) і Нікопольського територіального центру соціального обслуговування (вул.Чубаря, 25).
 
Як повідомляє начальник Нікопольського міськрайонного відділу ДСНС Олег Курбатов, 6-го січня у зв’язку з потеплінням робота стаціонарних пунктів обігріву в Нікополі була призупинена до особливого розпорядження. Така вказівка була надана місцевим рятувальникам телефонограмою, яка надійшла із Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.
 
Варто також зазначити, що через ускладнення погодних умов на цьому тижні відбудеться планове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю всіх служб, відповідальних за життєдіяльність міста. Під час засідання узгоджуватимуть взаємодію всіх відомств для злагодженої роботи на випадок будь-яких ситуацій, пов’язаних із погіршенням погоди. Додатково також розглянуть питання стосовно організації безпеки під час проведення купання на Водохреща та функціонування пунктів обігріву та території нашого міста.
 
За інформацією Нікопольського відділу ДСНС, при значному зниженні температурних показників (мінус 10 градусів і нижче) в місті, крім стаціонарних пунктів обігріву, буде розгорнуто ще й мобільний, який функціонуватиме цілодобово. За Програмою соціального захисту населення «Турбота» на 2016 рік передбачено 80 тисяч гривень із місцевого бюджету на організацію безкоштовних гарячих обідів виключно у мобільних пунктах обігріву. В стаціонарних пунктах обігріву безкоштовне харчування не передбачено. Нагадуємо, що мобільний пункт обігріву у 2016 році в Нікополі ще не розпочинав свою роботу, тому коштів на організацію в ньому харчування із місцевого бюджету не виділялось.
 
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Андрей Чуенко 12 января 2016 14:56
Однако! 80 тысяч на питание реально на несколько дней - неделю в палатке!Учитывая среднюю стоимость нормального обеда по городу в кафе в 25гр. получаем 3200 человек.Однако!
  • +1
wizao 12 января 2016 16:41
Як повідомляє начальник Нікопольського міськрайонного відділу ДСНС Олег Курбатов, 6-го січня у зв’язку з потеплінням робота стаціонарних пунктів обігріву в Нікополі була призупинена до особливого розпорядження.
Как я понял, в местах расположения "пунктов обогрева" и понятия не имеют о том, что они существовали при морозах ниже 10 градусов, это значить, их там и не было. Учитывая наши зимние условия, то можно "дуба врезать" и при минус 5 градусов. Все это, как говорится - "понты для приезжих". По прогнозу - грядут морозы даже ниже 10 градусов - интересно как эти пункты будут работа?
По поводу финансирования: Как выразился Андрей Чуенко - "ОДНАКО".
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.