ВСІ НОВИНИ:

ТРАГЕДІЯ НА ОКОЛИЦІ МАРГАНЦЯ…

13 грудня 2015 року в марганецьких групах соціальних мережах з'явилося повідомлення про зникнення Щур Олександра Миколайовича 1964 р.н., жителя міста Марганець, колишнього начальника місцевого ДАЇ МВС України. Останній телефонний зв'язок зі зниклою особою відбувся 12 грудня о 23:30 год.

ТРАГЕДІЯ НА ОКОЛИЦІ МАРГАНЦЯ…

Продовж двох днів рідні і знайомі Щур О.М. проводили його пошуки на околицях міста.

14 грудня 2015 року тіло загиблого 50-річного Щур О.М. було знайдено в річці Ревун поблизу с. Червоногригорівка, за попереднім оглядом без ознак насильницької смерті.

Як стало відомо від очевидців, 12 грудня, в кафе «Родина», поблизу с. Червоногригорівка, на узбережжі р. Ревун колишні співробітники Марганецького МВ та ДАЇ проводили на пенсію колишнього колегу, а нині депутата Марганецької міськради - Сметанка Віталія Леонідовича. Після закінчення святкового заходу учасники події неорганізовано покинули кафе. Згодом, з'ясувалося, що до дому повернулися не всі…  

ТРАГЕДІЯ НА ОКОЛИЦІ МАРГАНЦЯ…

Передчасно з життя пішов повний сил і енергії Щур Олександр Миколайович, який запам’ятався всім нам як порядна, принципова, доброзичлива людина. В своїй роботі в правоохоронних органах поєднував в собі найкращі професійні і людські якості.

Марганчани завжди пам’ятатимуть Щур Олександра Миколайовича. Вічна пам'ять!


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.