ВСІ НОВИНИ:

БК КАЙМАН на Кубку Світу з Годзю Рю та Чемпіонаті Дніпропетровської області з Бойового Самбо

 Протягом останнього місяця нікопольці (дорослі та юніори) вдало виступили на двох престижних турнірах за змішаними правилами (ММА).
Сергій Макаренко та Віктор Павленко стали призерами Кубку Світу з повноконтактного Годзю Рю, який пройшов в Одесі наприкінці вересня. У змаганнях взяли участь команди з 15 країн світу. Рівень суперників був дуже високим і перемоги хлопцям далися не просто.

Не менш серйозним став досвід поєдинків з представниками Бойового Самбо. На Чемпіонат області з'їхалося 290 учасників. Правила двобоїв у цьому стилі дозволяють практично все (удари, боротьба, добивання). З п'яти спортсменів нашого Клубу, троє стали призерами. Гапонов Дмитро - 1 місце, Макаренко Сергій та Уваров Влад - 3 місця.

Наразі спортсмени збірної Клубу знаходяться у відмінній формі та готуються до Міжнародного чемпіонату з Араши карате "Буря На Татамі", який відбудеться в Києві 22 листопада.

Яскраві моменти поєдинків дивіться тут: https://www.youtube.com/watch?v=IOsV5Joe9d8

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.