ВСІ НОВИНИ:

ЗАПРОШУЄМО НІКОПОЛЬЦІВ 24 жовтня на ХРЕСНИЙ ХІД З ЧУДОТВОРНОЮ ІКОНОЮ «ПОКРОВ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ»

ЗАПРОШУЄМО НІКОПОЛЬЦІВ 24 жовтня на ХРЕСНИЙ ХІД З ЧУДОТВОРНОЮ ІКОНОЮ «ПОКРОВ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ» 

24-ГО ЖОВТНЯ, У СУББОТУ, ЗАПРОШУЄМО НІКОПОЛЬЦІВ НА ХРЕСНИЙ ХІД З ЧУДОТВОРНОЮ ІКОНОЮ «ПОКРОВ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ» 24 жовтня з благословення керуючого Дніпропетровською єпархією УПЦ КП Преосвященнійшого єпископа Симеона до Нікополя прибуде чудотворна ікона «Покров Пресвятої Богородиці».
 
З цієї нагоди у Свято – Покровському благочинному козацькому храмі по вул. Дибенко, 2 (район енергонагляду) відбудуться о 11.00 годині святковий Молебень. Богослужіння очолить благчинний Нікопольского району ігумен Никифор (Салімонов) у співслужінні духовенства Дніпропетровської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.
 
Після святкового Молебню відбудеться Хресна хода. Особливістю стане зупинка його учасників на Європейській площі для звершення Молебню. Далі духовенство з вірянами рушать до старої частини міста в каплицю на місце зруйнованої більшовиками у 30-ті роки Покровської церкви. Остання зупинка хресної ходи буде храм на честь преподобного Іоанна Дамаскіна (район ЛДЦ). Запрошуємо всіх православних християн до участі в хресній ході аби помолитись за наше місто і Україну.
Прес-служба Нікопольського благочиння УПЦ КП

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.