ВСІ НОВИНИ:

Завершився футбольний турнір пам’яті Сергія Закарлюки

Протягом 5-ти днів в Нікополі, на стадіоні «Електрометалург», проходив футбольний турнір серед юнаків пам’яті нашого земляка, гравця Національної Збірної України з футболу Сергія Закарлюки. Завершився цей спортивний захід 19-го серпня церемонією нагородження.
 
Так, четверте місце у турнірі посіли гравці нікопольської команди «Електрометалург».  Бронзу здобула команда футбольного клубу «Металург» із Запоріжжя. Срібло вибороли нікопольські юніори з команди «Трубник. Нікополь-98». Переможцями турніру стали гравці футбольного клубу «Барса» із міста Суми. 
 
Всіх переможців та призерів від імені виконуючого обов’язки міського голови Андрія Фісака привітала його заступник Ольга Коник. Побажала побільше спортивних перемог та життєвих звершень.
Переможці отримали кубки, медалі та солодкі призи. Крім цього, дипломами міського голови та пам’ятними подарунками були нагороджені найкращі гравці. 
 
У цьому році подібний турнір був дебютним для Нікополя. В подальшому планується зробити його традиційним, аби залучити до занять спортом якомога більше молоді. Щоб юні футболісти брали приклад з таких талановитих гравців, як Сергій Закарлюка, і прагнули досягти найбільших вершин. 
Завершився футбольний турнір пам’яті Сергія Закарлюки
Завершився футбольний турнір пам’яті Сергія Закарлюки
Завершився футбольний турнір пам’яті Сергія Закарлюки
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.