ВСІ НОВИНИ:

24 СЕРПНЯ ПІДТРИМАЙМО ВСЕУКРАЇНСЬКУ АКЦІЮ ПАМЯТІ ЗАГИБЛИХ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ!

24 серпня Нікополь підтримає всеукраїнську акцію в пам'ять про всіх, хто загинув у цій війні, віддавши своє життя за Свободу і Незалежність України. 
 
Пам'ять загиблих за свободу України під час боїв з терористами буде вшанована зупинкою руху, хвилиною мовчання і звуковими сигналами. 
 
Ініціатори закликають нікопольців підтримати такий хід акції пам’яті: О 10:15 автомобілі і транспорт зупиняються. Ми згадуємо і вдячні всім хто загинув і хто зараз на передовій. Потім сигналимо і - у майбутнє з новими силами! 
 
Акція відбувається за ініціативи в.о. міського голови Андрія Фісака і голови Нікопольської громадської організації ветеранів АТО "Сектор Н" Олексія Савченко. 
 
Давайте всі разом підтримаємо всеукраїнську акцію пам’яті тих, хто боровся за наше з вами життя, свободу і незалежність і звичайно ж нікопольців, які полягли у боях з ворогами-терористами! 

ДОВІДКА: Акція пам’яті була започаткована у минулому році - після заклику громадської активістки Тетяни Лупової. Центральна влада підтримала ідею - акція відбулась у Києві під час параду на Майдані Незалежності. У цьому році заклик підтримати акцію отримав велику підтримку у соцмережах, зокрема у фейсбуці було більш ніж 50 тис. перепостів. 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

stella 21 августа 2015 18:03
щемит душа и сердце тоже а слезы......
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.