ВСІ НОВИНИ:

Вперше за багато років Нікопольська футбольна команда включилася в боротьбу за Кубок України

22-го липня Нікопольська команда розпочала свій виступ на професійній футбольній арені України. На стадіоні «Електрометалург» відбулася гра 1/32 стадії розіграшу Кубку України з футболу між командами «Нікополь-НПГУ» та ФК «Тернопіль».
 
 
Присутній на матчі виконуючий обов’язки міського голови Андрій Фісак наголосив, що Нікополь завжди був футбольним містом, тому поява власної команди – важлива подія та справжнє свято для всіх жителів. 
 
На святі «великого» футболу був присутній і генеральний директор Нікопольського заводу феросплавів Володимир Куцін, який також підтримує відродження футболу в Нікополі та вболіває за нашу команду.
 
На матч прийшло більше півтори тисячі глядачів. Серед присутніх гостей також був екс-футболіст Збірної України Сергій Валяєв. Він розповів, що Дніпропетровщина славиться своїми футбольними традиціями, які зараз успішно продовжує молода нікопольська команда.  В перерві між таймами проводилася лотерея, в якій брали участь всі номери вхідних квитків. Її переможці отримали у подарунок футбольні м’ячі від Сергія Валяєва. 
 
Загалом свято футболу вдалося на славу. Незважаючи на те, що наша команда програла з рахунком 1:3, задоволеними лишилися всі присутні.
 
26 липня стартує перший тур Чемпіонату України серед команд другої ліги,  в якому наша команда на виїзді зустрінеться з одеським ФК «Реал-Фарма». А свій перший домашній матч 1 серпня «Нікополь-НПГУ»  проведе з командою «Скала» ( м. Стрий). 
Тож, запрошуємо всіх вболівальників прийти та підтримати наших футболістів.

 

Вперше за багато років Нікопольська футбольна команда включилася в боротьбу за Кубок України
Вперше за багато років Нікопольська футбольна команда включилася в боротьбу за Кубок України
Прес-служба міської ради


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

Человек 27 июля 2015 15:41
А почему это мероприятие без комментариев? Замечательная новость!
  • 0
Маслов 27 июля 2015 17:38
Цитата: Человек
А почему это мероприятие без комментариев? Замечательная новость!

Могу прокомментировать что то типа ВАУУУУ. Ничего в этом не понимаю))
  • 0
baybak 27 июля 2015 18:04
Нормальная новость, пусть пока и небольшие футбольные высоты, пусть пока и проигрыш, но ребята играют, стараются, приносят(тоже пока)удовольствие своим друзьям и близким.
Впечатление от статьи, как всегда, испортил ИО, брякнув чего-то дежурное о событии и расписавшись за всех жителей города.
  • 0
Marusya807 27 июля 2015 21:27
Удачи нашим футболистам!болеем за них,хочется,что б они поддержали футбольные традиции Днепропетровщины.
  • +2

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.