ВСІ НОВИНИ:

ДЕНЬ БАТЬКА!!!

Вже всім відомо, коли святкують ДЕНЬ МАТЕРІ. Але не всі знають, що третя неділя червня – ДЕНЬ БАТЬКА в Україні! Цей день в нашій державі святкують неофіційно, бо на державний рівень цей день досі не визначений.

 ДЕНЬ БАТЬКА!!!

Вперше свято було визначено в США в 1910 році. З тих пір пройшло багато часу. Але в знак вдячності і поваги віддають почесті чоловікам – батькам у багатьох країнах. Сьогодні ДЕНЬ БАТЬКА у третю неділю червня активно святкують у Великобританії, Нідерландах, Франції, Китаї.
 
В нашій державі татусям приділяють замало уваги, а вони варті хороших слів від дітей.
Для більшості з нас батько – опора у всіх життєвих справах. Батько – це людина, яка є авторитетом, зразком для нас, дітей. Саме від батьківської участі залежать наші успіхи, адже завдяки підтримці батька ми здатні звернути гори та добитися бажаних результатів. Саме діти, до виховання яких активно долучався батько, як правило виростають упевненими та успішними людьми.
 
Сучасне життя вимагає від батька бути успішним в професійній сфері, сильним і одночасно ніжним, чутливим і вміти піклуватись про свою родину. Не всім це вдається, але за цей успіх дружина та діти безмежно люблять і поважають чоловіка – батька. Тоді родина щаслива, а коли щаслива родина, то і суспільство більш здорове.
 
В Україні свято ДЕНЬ БАТЬКА тільки набуває розголосу. Але ж добрі традиції повинні приживатися. Тому, у неділю 21 червня привітайте своїх татусів з таким чудовим днем.
«Студентська свобода» Нікополь вітає всіх татусів України з ДНЕМ БАТЬКА! Бажає нашим батькам виростити гідних українців та українок.
Cлава Нікополю! Слава Україні!

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

10 комментариев

volody 21 июня 2015 19:39
В этот благословенный день в городе пройдут торжественные мероприятия. Всё начнется с построения. Батьки в праздничной одежде (белый верх, черный низ) на площадке напротив горисполкома должны построиться в колонну по четыре и под марш Мендельсона проследовать в городскую библиотеку, где для них будет бесплатно прочитана лекция "Индийские йоги. Как они платят алименты?".
  • 0
Nik.74 21 июня 2015 20:47
Сучасне життя вимагає від батька бути успішним в професійній сфері, сильним і одночасно ніжним, чутливим і вміти піклуватись про свою родину. Не всім це вдається, але за цей успіх дружина та діти безмежно люблять і поважають чоловіка – батька.

Мельников включи мозги и еще раз прочитай, что написал. Если человек работу не может найти (в наше тяжелое время) значит и любить и уважать не за что. Неужели не понятно , что этот пиар не прокатит, Тихон хоть ямы обрисовывал)
  • +1
baybak 21 июня 2015 21:09
Пааадаждите!!! Тогда требую День Племянника;День Сына;День Внука;День Деверя;День Зятя;День Швагро.....
  • 0
Мельников Дмитро 21 июня 2015 21:39
Цитата: baybak
Пааадаждите!!! Тогда требую День Племянника;День Сына;День Внука;День Деверя;День Зятя;День Швагро.....


Шановний Байбак!
Не переживайте! 30 червня день народження Романа Шухевича. Запрошую Вас прийняти участь у святкуванні цієї події в місті Нікополі на Європейській площі. Завтра будуть опубліковані всі деталі святкування на нашій сторінці в соц.мережі: http://vk.com/stud_svoboda_nikopol

Слава Нікополю! Слава Україні!
  • 0
Marusya807 21 июня 2015 22:21
Сьогодні ДЕНЬ БАТЬКА у третю неділю червня активно святкують у Великобританії, Нідерландах, Франції, Китаї. А на Украине в третью неделю июня празднуют день медика.И пользуясь случаем,хочу поздравить всех медиков с этим праздником. И пожелать им успешной работы,благодарных выздоравливающих больных и ,что бы наше государство не мешало медикам выполнять свою благородную деятельность.
  • +1
Nik.74 21 июня 2015 22:25
Цитата: Marusya807
Сьогодні ДЕНЬ БАТЬКА у третю неділю червня активно святкують у Великобританії, Нідерландах, Франції, Китаї. А на Украине в третью неделю июня празднуют день медика.И пользуясь случаем,хочу поздравить всех медиков с этим праздником. И пожелать им успешной работы,благодарных выздоравливающих больных и ,что бы наше государство не мешало медикам выполнять свою благородную деятельность.

Вы не поняли Для пиара Мельникова важно количество . Медиков меньше чем отцов.
P.S Всех врачей а не рвачей с праздником!!!
  • +2
Zoloto 21 июня 2015 23:52
Дмитро, Дмитро хороший ви хлопець. Только что-то никто вас не понимает, а может слишком понимает и не принимает. А праздник неплохой- день батька. Всіх чоловіків-батьків зі святом! Мені знається, якщо ви тисячний раз напишете Слава Україні- то все піде на покращення. Успіхів вам)
  • 0
baybak 22 июня 2015 05:56
Цитата: Мельников Дмитро
Не переживайте! 30 червня день народження Романа Шухевича

А хто це?Батько?Чи медик?
  • 0
К. Крес 22 июня 2015 11:42
Поздравляю батьку Лукашенко. А у нас в Украине за батьку Хряк. Ну, тварь, погоди!
--------------------
Выходя из дому, не забыть бы надеть бронежилет: Путин не дремлет (Штирлиц)
  • 0
volody 23 июня 2015 14:34
Не, День шуряка (шурина то бишь) забизательно надо внедрить.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.