ВСІ НОВИНИ:

Феномен Тимошенко. Незламна чи незручна?

Як вже всім відомо, народний депутат «Фронту змін», активний соратник Турчинова і Яценюка, Антон Геращенко, окрім «Свободи», звинуватив конкретно Юлію Тимошенко в співпраці з Кремлем.


    З трибуни ВР він заявив, що : «її ніхто виганяти з коаліції не буде, вона сама незабаром піде». За словами Геращенка, який неодноразово світився на російських телеканалах, його штовхнула на такі висновки позиція Юлії Тимошенко щодо звинувачень з боку екс - голови Держфінінспекції Миколи Гордієнка, особисто Прем’єра Яценюка в корупції. Тобто, іншими словами, всі, хто критикує владу, співпрацюють з Кремлем.
   
Цитуємо Геращенка дослівно: "Рівень дискусії, який піднятий партією" Свобода "," Блоком Юлії Тимошенко "і Юлією Володимирівною особисто, окремими фриками з БПП по імені Сергій Каплін, гірше, ніж рівень одеського Привозу", - заявив Геращенко.
   
Під око підозри підпадають всі депутати, які справедливості задля і перед своїми виборцями вирішили докопатися до істини, щоб знайти докази слів Гордієнка, або, у випадку відсутності як таких, відмити репутацію Яценюка, а отже і коаліції, але Антон Геращенко заявив, що "Свобода" і Тимошенко проводять "кампанію, яка розпочата на замовлення Путіна".
   
На відміну від Геращенка, ми вирішили зануритися в політичну історію Тимошенко і «Свободи», аби зрозуміти послідовність в роботі цих «підозрюваних».
   
Якщо брати окремо по кожному, то саме «Свобода» під час перебування в Парламенті ініціювала закони про єдину державну мову і роздмухувала цю тему серед населення, тим самим показуючи «зуби» України перед Росією.
    Більше того, останнім часом представники «Свободи» в парламенті та на комітетах часто задають незручні питання Уряду Яценюка і його «Фронту змін», завдяки чому потрапляють до списку нелюбові до себе.
    
Одне із таких запитань часто звучить від Юрія Левченка, стосовно приватизованих державних компаній, і що сьогодні Уряд зробив для їх повернення. Зокрема, йшлося на годині запитань до Уряду стосовно «Укртелекому», який належить не просто приватним рукам, а особисто Ахметову і це під час війни в державі, ми залишаємося залежними від засновника «Партії регіонів» і фінансиста сепаратистів, який за бажання може вирішити перервати зв'язок, який так необхідний громадянам і військовим.
   
Звичайно ж, чіткої відповіді так ніхто і не дав і цю тему всіма можливими методами намагаються закрити, в тому числі, інколи і провокаційними за прикладом Геращенка, начебто Левченко і Ко, розпалюють ворожнечу в коаліції, задаючи провокаційні, а насправді незручні запитання, прикро, що і Парубій, не даючи змоги відповісти, відразу передає слово іншим депутатам.
   
Дуже добре завжди працювала схема, коли немає що відповісти, потрібно просто змінити тему і з оборони перейти в наступ.
    Що ж стосується іншої політичної сили, яка вже протягом багатьох років є монолітом української політики, це - партія «Батьківщина», подобається це комусь чи ні. Згадаємо лише скандальний запис Юлії Тимошенко в розмові з Нестором Шуфричем, коли Тимошенко заявила:
    «Я готова прямо зараз брати в руки автомат і йти стріляти Путіну кулю в лоб (прим. – не плутати з кулею в лоб Яценюка ) …Жаль, що мене не було під час окупації Криму при владі, вони б його навряд чи змогли собі забрати…»

Навряд чи такі директиви своїм агентам в Парламенті роздає Путін. Тому ця розмова ще раз підтверджує статус Юлії Тимошенко, самостійності політика, подобається це комусь чи ні…
    Тимошенко вже давно впала в немилість своїм близьким соратникам на чолі з Турчиновим і Яценюком. Після того, як вона вийшла з в’язниці, політичні «лідери» майдану увійшли б в історію, це добре всі розуміли. Тому вже тоді, коли вона знаходилася у в’язниці, розроблявся план знищення Тимошенко як політичної фігури.
   
З власних джерел журналістам FotNews стало відомо, що під час перебування Яценюка на посаді лідера «Батьківщини» він активно за допомогою свого соратника Турчинова змінював голів обласних ланок на своїх людей.
    Схема була дуже простою. Під час відсутності Тимошенко, на загальних зборах партії «Батьківщина», де розглядалося б питання висунення кандидатом в Президенти Юлії Тимошенко, Яценюк планував висунути свою кандидатуру, і, отримавши переконливу більшість від делегатів, показати, що партія хоче саме його бачити не лише новим обличчям і Лідером, але й Президентом, а Тимошенко - звичайним Головою партії з функціями Королеви, тобто, без впливу на діяльність самої партії, яку вона створила.
   
Ось тільки Революція Гідності і звільнення Тимошенко внесли свої корективи в плани Яценюка. Незважаючи на зрадницьку змову серед лідерів опозиції, Тимошенко переграла «групу» зрадників, залишивши за собою і партію, і самостійність, хоча не без втрат. Після цинічного фіаско знамениті фігури партії виходять з її лав і нашвидкоруч створюють свій «Фронт змін», до списку якого набирають представників силових структур, відомств та їхніх колишніх помічників.
    
    Перші роблять свою справу, як і раніше займаються корумпованими схемами, а інші в якості громовідводу «покривають» все публічними заявами та безглуздими справами, тим самим відволікаючи увагу суспільства від нагальних проблем.
    Тимошенко і до сьогодні намагаються приписати газові угоди, за які вона незаконно була засуджена, але будь-який економіст скаже істину, що, не дивлячись на протистояння від Ющенка, Януковича, вона підписала ці договори, хоча і не вона, а Дубина, в яких була закладена ціна, прив’язана до мазуту та ціни на нафту, бо Росія думала, що ціна на нафту буде лише зростати, а в результаті  сьогодні, відштовхуючись від цих умов і контрактів, Україна могла б платити найменшу ціну за газ, завдяки санкціям, які збили ціну.
 
Останньою краплею від Юлії Тимошенко для «Фронту змін» стала її публічно - економічно обґрунтована розкладка в ефірі Шустер life стосовно комунальних махінацій з населенням. Враховуючи той факт, що рейтинг «Фронту змін» різко починає падати, згасання агресії з боку цієї партії цілком очевидне і кандидат для даної провокації цілком логічний.
    Антон Геращенко – людина, яка знає все і вся, беручись коментувати у своєму Facebook навіть те, що тільки повинно трапитися.
    
    
Хто скільки вкрав, де буде теракт, хто що з’їв, куди пішов, як Чечетов падав, як Янукович топився і т.д. Інколи він нагадує милу «пухлу» довідкову книжку, яка знає все.
    Не дивно, що Геращенку довіряють політики озвучувати те, що у них на думці, оскільки Антон Юрійович у результаті проведених журналістських розслідувань свого часу був одним з ключових лідерів харківського молодіжного об'єднання під патронажем Геннадія Кернеса, який активно фінансував молодіжне об'єднання "Новий Харків - нові можливості". Так, у 2002 році саме він на площі Свободи організував і провів мітинг, в якому брали участь близько 3000 чоловік, головною вимогою присутніх було накласти заборону на будівництво біля станції метро "Університет" ресторану "Макдональдс".
   
Нещодавно Антон Юрійович висловлював думку стосовно того, що повинно бути переслідування за «платні» мітинги організаторів, тоді, можливо, розпочати з себе, як приклад європейського підходу до справ?
    Отже, враховуючи політичну складову і самовираження деяких політиків, які, нарешті, стали самостійними і зараз намагаються або очолити, або створити свої корумповані схеми, народу України потрібно чекати і добре подумати, чого вони хочуть для себе у майбутньому, монолітної політичної стабільності і розвитку чи партійно - політичних експериментів з новими обличчями, але непрофесійними підходами.
                               Денис Маганов

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

16 комментариев

BURG44 27 мая 2015 13:16
Тимошенко президент - не было ни войны , ни майдана!! Торговали и с рашей и с Европой , и с попуасией. Выбирают януковичей , получают войну. Да и сейчас все им мало войны - "опозиционный блок" т.е. РЫГИ в рейтингах ...
  • +1
szlahta 27 мая 2015 13:17
Ну очень не свежая статья)))Месячной давности)))
Дивлячись на останні події я ще і ще раз впевняюсь, що риги нікуди не пропали, розсмокталися під крила Порошенка і Яценюка. Доречі, їх дуже багато, вони Порошенку творили вибори на місцях не гребуючи тими методами, якими раніше привели Януковича до влади.
Як же треба боятися і ненавидіти Тимошенко, щоб бути готовими пожертвувати Україною, тільки б вона не прийшла до влади. Ох і бояться ригівські щурі ЮВТ, аж по ногах біжить, відчувають, що їм тоді буде гаплик.
не вийде ригівські недобитки!
  • +2
baybak 27 мая 2015 13:44
Вы знаете, Шляхта, у нас всё больше и больше точек взимопонимания.Это бодрит!
Обязательно проголосую за ЮВТ, попытаюсь убедить в этом родственников.Хотя сделаю это нещиро, чисто по вендетте , думаю, что она рвать будет по взрослому.
  • +2
szlahta 27 мая 2015 14:33
делитесь буржуи !
http://durdom.in.ua/public/main/photos2/2015-05/photo_60582.jpg
  • 0
Честный 27 мая 2015 15:19
Шляхта згоден з Вами, цє проригівська статейка. При всіх Юлиних помилках,
а в кого їх не має, ця жінка - політик, якщо грубо, то з яйцями, тоді
як більшість чоловіків - політиків, без цього чоловічого причандаля. Згадайте
Померанчьові часи йшла в першій шерензі, не пасла задніх, що вона тоді гово
рила про Донбас, а коли була при Кучьмі віце-прем'ером, як наїхала на
великий бізнес, а продаж "Криворіжсталі", не дала вкрасти його Ахметову з
Пінчуком. Не втекла від суду, знала, що осудять. Можна згадувати й те, що
її не красить, але те що вона мужня і може за себе постояти нікуди не

дінеш і думаю рано її списувать з політичного олімпу.
  • +1
Nik.74 27 мая 2015 15:48
думаю рано її списувать з політичного олімпу

Пока с политического олимпа были списаны все "президенты" которые с ней воевали. Все понимают кто следующий.
  • +1
BURG44 27 мая 2015 16:34
Цитата: Nik.74
думаю рано її списувать з політичного олімпу

Пока с политического олимпа были списаны все "президенты" которые с ней воевали. Все понимают кто следующий.

Порошенко следующий. Всему свое время . Жаль что быстрей невозможно.
  • +2
К. Крес 27 мая 2015 19:47
Тимошенко и Порошенко друг к другу относятся недоброжелательно. Власть ныне хуже прежней. Это понимают все, кто не болен на голову. Будет, возможно, новый социальный взрыв. Тимошенко после выборов, думается, возглавит Украину в качестве нового президента. Но команда её - всё та же хрень!
--------------------
Выходя из дому, не забыть бы надеть бронежилет: Путин не дремлет (Штирлиц)
  • 0
Pаиса 27 мая 2015 20:40
Цитата: Честный
При всіх Юлиних помилках,
а в кого їх не має, ця жінка - політик, якщо грубо, то з яйцями

Если меня всё-же "занесёт" в политику, (а ведь ещё год назад я бы пpосто pассмеялась в лицо тому, кто такое пpедположил, тепеpь не увеpена), - меньше всего хотелось бы услышать такой ужасный комплимент!!!)))
Хотя, "комлиментам" от меня Юлия Валадымыpивна тоже бы вpядли поpадовалась. Как только я вижу или слышу эту кpасунечку, - сpазу вспоминаю наpодные сказки пpо Лису Патpикеевну, котоpая могла медком намазаться и попpосить Волка отнести её не себе, т.к. это она "савсэм бальнА"))) Или уболтать Волчаpу хвост в пpоpубь засунуть, дабы pыбки побольше наловить!!))
Это суть Ю.Тимошенко, уважаемые мужчины - экспеpты. и Юлечка напpягает "это место" (заднее) pаботая на кого-то из олигаpхов, а не для наpода, или кто-то гpамотно и аpгументиpованно хочет возpазить?))). Тогда - плиз, будьтэ так ласкави!))
  • 0
Именно Тимошенко тогда на заседании РНБО выкрутила руки Турчинову(нисколько не оправдываю этого скота) и заставила сдать Крым. Она сказала дословно: "Чтобы ни один танк не выехал...". И в Германию она пряталась не на лечение, а чтобы снять с себя подозрения, но спалилась на эфире у Шустера когда сказала что поддерживает полностью все действия Турчинова. Позже по ее команде были сданы Донецк и Луганск, В Луганское СБУ перед захватом было специально для сепаров завезено свыше 800 единиц оружия от пукалок до крупнокалиберных пулеметов, была имитация АТО в Славянске и Краматорске. Она ездила на переговоры к террористам в захваченные админздания как к себе домой не боясь за свою жизнь. По ее приказу и при содействии ее креатуры Фучеджи Аваков и Турчинов предприняли две попытки сдачи Одессы(2 и 4 мая). 2 мая как известно вату очень удачно сожгли(хотя среди наших патриотов были жертвы), 2 мая вата просто обосралась и разбежалась с Куликового поля. В ночь на 3 мая Йуля притащила свое тело в Одессу и билась в истерике на первом этаже больницы потому что план посыпался. А после провала 4 мая Аваков, Пашинский и Турчинов послали ее нах и назначили в милицию Катеринчука из Чернигова т.к. забздели что ПС просто сам зачистит Одессу и от ментов и от ваты, а потом приступит к зачистке Киева от предателей. Еще она была недовольна назначением Каломойши в Днепр т.к. боялась что он помешает сдаче Днепропетровской области. И он помешал, правда воровал не по-детски, а потом и сам слыгался с сепарами и хотел чтобы они его заправки охраняли, а он им места в Раде.

А сейчас эта засранка строит из себя патриотку. И находятся те, кто верит.
  • 0
Gagarin 28 мая 2015 05:56
Оригинал взят у ibanderivez в 1 березня 2014 року. РНБО. Тимошенко.
1 березня 2014 року. Засідання РНБО.
Своїми словами звісно. Хто ж там дасть записувати....

На той час рускіе фашисти вже не приховували своїх намірив окупувати Крим.Совет Федерації Рашкі одноголосно підтримав лист Путіна про введення військ в Україну. Де-факто це означало, що з 1 березня 2014 року Рашка оголосила Україні війну.
Турчинов скликав РНБО. І запросив на засідання Юлію Тимошенко.
Що будемо робити, запитує Турчинов.
Ну, і почалося обговорення.
Прем'єр-міністр про "нема грошей", відсутність кадрів і "ми Україну не віддамо".
Міністр оборони про заіржавлені кулі, пробиті колеса танків, слабкий бойовий дух солдат.
Міністр внутрішніх справ та Голова СБУ про відмову виконувати накази підлеглими, про саботаж.
І так далі, в такому ж дусі. Ніхто не хоче брати на себе відповідальність, ніхто не пропонує ніяких рішень. Пустопорожня балаканина.
Юлія Тимошенко:
Я відмовляюся вірити тому, що зараз чую. Ви що, не розумієте, що Рашка оголосили Україні війну? Більше того, повним ходом йде окупація Криму.
Оголошуйте военний стан. Це не повинно обговорюватися. Не знаєте, як діяти, дійте по закону. Можна обговорювати чи тільки в Криму, чи по всій Україні. Але военний стан повинен бути введений обов'язково.
Відповідно і економіка України повинна бути переведена на військові потреби.
Міністерству оборони провести інвентаризацію всієї техніки. Що потребує ремонту, негайно передавати на заводи,для ремонту. Скласти заявку, що треба для армії, чого не вистачає для ведення бойових дій, для екіпірування солдат, для їх побуту.
Прем'єр-міністру завантажити оборонну промисловість замовленнями на виготовлення танків, бронетранспортерів, стрілецької зброї і всього, що потребує армія. Звернутися до світової спільноти за наданням Україні фінансової та військової допомоги.
Виконуючому обов'язки Президента зв'язатися з лідерами провідних демократичних країн, повідомити про те, що відбувається в Україні, що фашистська Рашка напала на Україну та попросити їх підтримати нашу країну.

Міністру внутрішніх справ та Голові СБУ звільнити всіх саботажників, зрадників, всіх, хто відмовляється виконувати накази. Як це нема ким замінити? Мільйони людей, патріотів по всій країні виходили на Майдан, беріть їх на роботу у свої відомства. А десятки тисяч патріотів, що були звільнені режимом Януковича? Повертайте їх. Те саме стосується і армії.
І взагалі, в усіх гілках влади провести радикальну чисту. Звільнити ренегатів, корупціонерів, прислужників режиму Януковича, всіх, хто чинить опір владі, перебуваючи у владі. І не треба говорити, що нема ким замінити, не вводьте людей в оману. Є люди. Їх мільйони. Звертайтеся до них, вони обов'язково відгукнуться. Подивіться скільки добровольців прийшли до військкоматів.
В решті-решт, захищати Україну!

Там де треба зброєю, захищати зброєю, де дипломатією, дипломатією. Не треба розпускати соплі, лякати себе та всіх українців, яка страшна Рашка, яка в неї величезна армія, Правда на нашому боці, у людей патріотичний підйом, вони не бояться ворога, а ви збирається демонструвати пораженство.
Всього вже не згадаю, що говорила Тимошенко, але всі її пропозиції стосувалися активного захисту країни.
  • -1
Gagarin 28 мая 2015 06:04
Далі було обговорення, гнилі звинувачення в бік Тимошенко, сльозливі скарги. що ми не можемо протистояти ворогові, що нам треба уникнути смертей і т.п.
На виході пшик. Вирішили не чинити активний опір, спостерігати за тим, що відбувається, ніяких організаційних рішень щодо вводу военнго стану не приймати.
Обраний 25 травня 2014 року Президентом, Петро Порошенко, продовжив ту саму політику, але з ще більшим ухилом на пораженство, на зраду, на закулісні перемовини.
Станом на сьогодні, 23 травня 2015 року, Крим зданий, частина Донбасу палахкотить у вогні, десятки тисяч загиблих, економіка країни летить у прірву, народ в злиднях.
Після того РНБО, Юлію Тимошенко вже не запрошували на засідання
  • -1
Gagarin 28 мая 2015 06:37
Знаю олигархов Пинчука, Ахметова, Фирташа, Коломойского....

У Пинчука и Ахметова отобрала Криворожсталь - для государства.
У Фирташа 11 миллиардов кубов газа - для государства.
У Коломойского НЗФ пыталась но Ющенко не дал.
Странная работа на олигархов?
  • 0
Андрей Ч. 28 мая 2015 09:17
Статья из цикла "Размышления по-поводу, которые имеют право БЫТЬ". И не более.
Четко прослеживается "Заказ для кого-то", по принципу "Кто первый прокричал, тот и в золоте, остальные в г...е".
Статья, статья среднего пошиба, с претензией на аналитику...

P.S. Но комменты к ней..! Охрененные!
Достойны данной статьи.
  • +1
Nik.74 28 мая 2015 11:45
Цитата: Pаиса
Цитата: Честный
При всіх Юлиних помилках,
а в кого їх не має, ця жінка - політик, якщо грубо, то з яйцями

Если меня всё-же "занесёт" в политику, (а ведь ещё год назад я бы пpосто pассмеялась в лицо тому, кто такое пpедположил, тепеpь не увеpена), - меньше всего хотелось бы услышать такой ужасный комплимент!!!)))
Хотя, "комлиментам" от меня Юлия Валадымыpивна тоже бы вpядли поpадовалась. Как только я вижу или слышу эту кpасунечку, - сpазу вспоминаю наpодные сказки пpо Лису Патpикеевну, котоpая могла медком намазаться и попpосить Волка отнести её не себе, т.к. это она "савсэм бальнА"))) Или уболтать Волчаpу хвост в пpоpубь засунуть, дабы pыбки побольше наловить!!))
Это суть Ю.Тимошенко, уважаемые мужчины - экспеpты. и Юлечка напpягает "это место" (заднее) pаботая на кого-то из олигаpхов, а не для наpода, или кто-то гpамотно и аpгументиpованно хочет возpазить?))). Тогда - плиз, будьтэ так ласкави!))

Ув Раиса, когда Тимошенко сидела в тюрьме ,единственная из всех оппозиционных политиков (про Луценко и говорить не хочется) вы не раздавали смелые комментарии. Почему вам нужно что то доказывать? Вы обсуждаете политика, приведите грамотно и аргументированно (как вы говорите) факты работы на олигархов, которых у нас не так уж и много. А лиса , заднее место это не уровень для человека который собрался "занестись " в политику.
  • +1
Nastia 28 мая 2015 13:04
Тимошенко единственный политик который выступает за отмену грабительских тарифов а мы ее в грязь втаптываем.
Как же много среди нас шариковых.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.