ВСІ НОВИНИ:

11 КВІТНЯ: ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ НІКОПОЛЬСЬКИХ ВОЇНІВ, ЗАГИБЛИХ У АТО!

Хочете навчитися таємного письма і водночас допомогти силам добра і світла побороти холод і темряву? Запрошуємо на розпис писанок, якими ми усі разом з громадою вперше в історії Нікополя за європейською традицією прикрасимо Українське Писанкове Дерево! Акція успішно стартувала 5 квітня.

11 квітня - у фінальний день акції для вас сонячний настрій, а також:

• прикрашання авторського писанкового дерева писанками (принесеними з собою та зробленими на майстер-класі),
• майстер-класи з розпису писанок, пряників та інші,
• благодійний ярмарок хенд-мейду, сувенірів та великодніх смаколиків,
• збір коштів на літній відпочинок дітей тих нікопольських воїнів, що загинули в АТО,
• прикрашення скверу за будівлею міськвиконкому писанками.


Міжнародний культурний проект «Українське писанкове дерево» ("Ukrainian Easter tree") міська влада Нікополя реалізує у місті до Великодня - під патронатом в.о. міського голови Нікополя Андрія Фісака. За підтримки Координаційного центру волонтерських організацій "Допоможемо захисникам Нікополя", Благодійного фонду "Патріот України" та ініціаторів зі сторони Греції: "Об'єднаної Української Діаспори" і волонтерської команди "З Греції з любов'ю". В проекті приймають участь 9 країн світу та 14 міст України.

- Мета міжнародної акції у Нікополі - познайомити жителів та гостей міста з давніми культурними традиціями українців,- говорить керівник міста Андрій Фісак. - Під час святкової акції ми проведемо благодійний збір коштів - на літній оздоровчий відпочинок дітей, тих нікопольських воїнів, які загинули в зоні АТО. Акція «Українське писанкове дерево» буде проводитися кожного року і стане невеликим, але впевненим кроком до створення у Нікополі циклу привабливих для майбутніх туристів заходів...

Запрошуються підприємці для виїзної торгівлі (приготування чаю, кави, торгівля випічкою, солодкою ватою, солодощами, художніми виробами, сувенірами та ін.). Звертайтесь попередньо за тел.: 5-05-73 (відділ з питань розвитку малого і середнього бізнесу міськради). За результатами виторгу бажано зробити внесок волонтерам - для дітей нікопольських воїнів, які загинули в АТО.

Приходьте 11 квітня усією сім'єю, бажано у вишиванках і з національною атрибутикою та приймайте участь у веслій акції «Українське писанкове дерево»!

Чекаємо на вас біля фонтану на Алеї за виконкомом з 11.00 до 14.00. Допоможемо разом нікопольським дітям, чиї батьки загинули на Донбасі - зберемо кошти для їх літнього відпочинку!
11 КВІТНЯ: ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ НІКОПОЛЬСЬКИХ ВОЇНІВ, ЗАГИБЛИХ У АТО!
11 КВІТНЯ: ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ НІКОПОЛЬСЬКИХ ВОЇНІВ, ЗАГИБЛИХ У АТО!
11 КВІТНЯ: ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ НІКОПОЛЬСЬКИХ ВОЇНІВ, ЗАГИБЛИХ У АТО!
11 КВІТНЯ: ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ НІКОПОЛЬСЬКИХ ВОЇНІВ, ЗАГИБЛИХ У АТО!

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

5 комментариев

Анатолій Сиротенко 9 апреля 2015 12:29
Вже коментував, що добра традиція запроваджуеться, повино і у нас бути
щось "фірмове" міське, такі "фішки" повинні характеризувати місто і його мешканців.
  • 0
Че Гевара 10 апреля 2015 02:04
Прийду обовязково.
--------------------
PUTIN KHUYLO
  • 0
Pаиса 11 апреля 2015 17:16
Цитата: Че Гевара
Прийду обовязково.

Выглядывала Вас выглядывала - не увидела(.
Людей - зpителей было не много, видимо большинство готовились в завтpашнему Пpазднику, но те, кто пpишёл, делали покупки и жеpтвовали детям погибших воинов, в том числе очень тpогательно, когда в "скpыньку" для пожеpтвований деньги бpосают сами детки, своими маленькими pучками, значит, pодители им объяснили, что это и зачем, и кому...
Оpганизатоpы и участники в этот pаз постаpались на славу, столько фантазии и души вложено в "писанкові деpева"! Сама имела когда-то отношение к оpганизации наpодоведческих пpаздников, но такого великолепия даже не ожидала! Люди останавливались и фотогpафиpовались на фоне декоpаций, а во вpемя укpаинских наpодных мелодий пpосто становились в кpужок у фонтана и танцевали! Пpи том, что никакого спиpтного и близко не было, ПPОСТО ТАНЦЕВАЛИ, без "подогpева"). Хотя - подогpев был, солнышко было совеpшенно летним, многие (и я в том числе) успели пpинять солнечные ванны и пpогpевание)))
Возможно, оpганизатоpы выложат фото или даже видеоpепоpтаж!))
  • +1
Pаиса 11 апреля 2015 18:08
И ведь завтpа уже Светлое Воскpесение Хpистово!) Сегодня святят пасочки(куличи) и пысанки, и кpашанки, завтpа будем поздpавлять дpуг дpуга!) Pаньше считалось, что дожить надо до Воскpесения, и потом - новый отсчёт вpемени, как мы сейчас Новый год отмечаем 1 янваpя, подводим какой-то итог года...
Сегодня очень желательно всем угомониться, вспомнить о Вечном, вспомнить о благоpазумии, пpекpатить все ссоpы и скандалы, ну хотя бы постаpаться...
ПPИЗЫВАЮ ВСЕХ!!! ДАВАЙТЕ ГОТОВИТЬСЯ К СВЕТЛОМУ ВОСКPЕСЕНИЮ ХPИСТОВОМУ, не только выпечкой и готовкой, но и подготовкой души к PАДОСТИ!!!
  • 0
Олег Фельдман 11 апреля 2015 18:55
ФОТОРЕПОРТАЖ:

http://vk.com/album-91300508_214140108

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1095034577189657&type=1&pnref=story
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.